در سومین روز از هفته سلامت؛
همایش پاک‌سازی ساحل به مناسبت هفته سلامت در شهرستان گناوه برگزار شد

5 ارديبهشت 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از پاک‌سازی ساحل گناوه از زباله‌های خشک در سومین روز از هفته سلامت با شعار"سلامت خانواده و سلامت زمین " خبر داد.

دکتر عصمت حیدری در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: موضوع پاک‌سازی محیط‌زیست و جمع‌آوری زباله در شهرستان گناوه به جهت مسافر پذیری و فضای محدود برای انباشت همیشه قابل‌توجه بوده است این شهرستان با داشتن جاذبه‌های مختلف گردشگری و تجاری، دریایی بسیار زیبا دارد که این نعمت خدادادی نقش مهمی در جذب گردشگران به این شهر دارد.

وی ادامه داد: وجود سواحل دور از آلودگی از زباله موضوع مهمی است که از جمله عوامل تعیین‌کننده در بقای ساحل و زیبایی دریا است.

دکتر حیدری با تأکید بر اینکه برای توجه به سلامت زمین نباید فقط به مناسبت‌های ملی و جهانی بسنده کنیم افزود: برگزاری این مراسم در هفته سلامت و فرهنگ‌سازی در این زمینه مؤید توجه خاص متولیان سلامت شهرستان به محیط‌زیست در راستای سلامت بیش‌ازپیش شهروندان است.

در برگزاری این همایش شبکه بهداشت و درمان و اداره محیط‌زیست شهرستان، شهرداری و سازمان‌های دوستدار محیط‌زیست شرکت داشتند.

 

انتهای پیام/ 3080

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید



   

تاریخ بروز رسانی:   5 ارديبهشت 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >