جلب مشارکت مردم در کنترل پشه آئدس ضروری است

12 خرداد 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: آب‌های راکد، لاستیک‌های فرسوده و پسماندها عمده‌ترین مناطق تخم‌گذاری و رشد پشه آئدس در سطح شهرستان دشتستان است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، دکتر ماریا خویشدوست در نشست پدافند غیرعامل شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه پشه آئدس می‌تواند ناقل بیماری‌هایی از جمله تب دانگ و زیکا باشد گفت: باید با اقدامات سریع و به‌موقع جهت مبارزه با این پشه از بروز این بیماری‌ها و آسیب‌های ناشی از آن جلوگیری کنیم.

وی تصریح کرد: بهسازی محیط، مهم‌ترین اقدام در پیشگیری از تخم‌گذاری و گزش پشه آئدس است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اضافه کرد: از بین بردن محیط‌های مساعدکننده تخم‌گذاری پشه آئدس مانند خشکاندن آب‌های راکد، جلوگیری از تجمع پسماندها و از بین بردن لاستیک‌های فرسوده در جلوگیری از تکثیر این پشه مؤثر است.

خویشدوست همچنین بیان کرد: جلب مشارکت مردم برای بهسازی محیط و کاهش منابع زیست لاروی ضروری است، بنابراین آموزش و اطلاع‌رسانی جهت جلوگیری از ایجاد آب راکد در منازل و خشکاندن آن‌ها نظیر آب زیر کولر، آب زیر گلدان‌ها، قرار دادن درپوش بر روی منابع آب روباز از مهم‌ترین اقداماتی است که باید انجام شود.

وی اظهار کرد: آموزش به کلیه بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای، مکاتبه با شهرداری در خصوص مشکلات بهسازی محیط، پیگیری دفع غیربهداشتی فاضلاب منازل و اماکن، انجام مانور شناسایی مناطق پرخطر شهرستان و شناسایی محل‌های مناسب جهت تله گذاری از اقدامات مهمی است که تاکنون که در سطح شهرستان انجام‌گرفته است.

 

 

انتهای پیام/ ز.ح ۳۰۳۱

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
پشه.آئدس     نشست     پدافند.غیرعامل     دکتر.ماریا.خویشدوست     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   12 خرداد 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >