به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی بیان داشت: نظارت و کنترل بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی بهمنظور تأمین امنیت غذایی مردم است که در سال گذشته کارشناسان این شبکه ۸ هزار و ۶۹۱ مورد بازدید را از این مراکز انجام دادهاند.
وی ادامه داد: این بازدیدها بر اساس آئیننامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام میشود و میکوشد تا ضمن نظارت بر ساختار فیزیکی این مکانها، بر مواد اولیه مصرفی، نحوه تولید و پخت و آماده نمودن ماده غذایی و محصول نهایی نظارت داشته باشد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ در بازدیدهای صورت گرفته، هزار و ۱۹۸ اخطاریه بهداشتی صادرشده که منجر به ۷۹ مورد معرفی به مراجعه قضایی و پلمب ۶ واحد صنفی گردیده است.
رفیعی ضمن توصیه و تأکید به توجه شهروندان به تاریخ تولید و انقضاء مواد غذایی در هنگام خرید تصریح کرد: در سال گذشته هزار و ۳۶۳ کیلوگرم مواد غذایی جامد و ۴۹۰ لیتر انواع نوشیدنی تاریخمصرف گذشته در مراکز عرضه مواد غذایی در تنگستان کشف گردیده که همگی پس از جمعآوری، معدوم شدهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: بهمنظور جلوگیری از آلودگی آب بهصورت روزانه آب مصرفی شهرستان کلرزنی میگردد که در سال گذشته در همین راستا ۴۱ هزار مورد کارسنجی از نقاط مختلف شهرستان انجامشده است و ۵۲۶ نمونه میکروبی آب نیز تهیه و جهت انجام آزمایشها لازم به آزمایشگاه آب ارسال گردیده است که در هیچکدام از موارد ارسالی هیچگونه آلودگی مشاهده نگردید.
انتهای پیام/ن.ا ۳۰۱۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید