به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، دکتر احسان دربان ملک افزود: هفته ملی سلامت مردان که مصادف با هفته آخر خرداد ماه است، بهانهای شد تا به موضوع سلامت مردان بپردازیم.
وی تصریح کرد: مردان به طور کلی در معرض فاکتورهای خطر محیطی و شغلی بیشتری نسبت به زنان قرار دارند و علاوه بر آن عادات اشتباه و خطرناکی مانند مصرف سیگار، الکل، اعتیاد و استرسهای شغلی در آنها بیشتر است.
دکتر دربان ملک اضافه کرد: از سوی دیگر مردان کمتر به پزشک مراجعه نموده و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف از جمله موانع فرهنگی تا بروز مراحل پیشرفته بیماری به تأخیر میاندازند.
وی همچنین بیان کرد: قرار گرفتن طولانیمدت در معرض برخی از فاکتورهای شیمیایی مانند انواع سموم کشاورزی، جیوه، انواع حلالها، رنگها و هیدروکربنها و همچنین فاکتورهای محیطی مانند تماس بیشازحد با آب گرم و ایستادنهای طولانیمدت سلامت مردان را به خطر میاندازد.
دکتر دربان ملک تأکید کرد: بسیاری از عوامل خطرهای محیطی و شغلی میتواند باعث کاهش باروری یا حتی ناباروری در مردان شده و یا افزایش احتمال ابتلا به برخی از انواع بیماریهای بدخیم را به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه ناباروری مردان منجر به کاهش نرخ رشد جمعیت میشود گفت: این خود در تضاد با برنامههای جوانی جمعیت است و علاوه بر آن ابتلای مردان به انواع ناتوانیها و از کار افتادگیها منجر به اختلال در چرخه صنعت و فناوری و اقتصاد جامعه خواهد شد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان بیان کرد: برخی از انواع بیماریها از جمله بدخیمیهای پروستات مختص آقایان بوده که باید ضمن توجه ویژه به آگاهسازی و حساس نمودن جامعه از طریق آموزش، نسبت به انجام طرحهای غربالگری مرتبط به این بیماریها بیشازپیش تلاش نمود.
انتهای پیام/س.غ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید