به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر مهندس حمید حبیبی نیا اظهار داشت: با توجه به ورود پشه مهاجم آئدس بهعنوان ناقل بیماری تب دانگ به استان بوشهر و احتمال ورود بیماران به شهرستان بوشهر کمیته پدافند غیرعامل زیستی در فرمانداری بوشهر به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بوشهر تشکیل شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: از بین بردن محل تجمع آبهای راکد و بهسازی محیط مهمترین راهکار پیشگیری و کنترل پشه آئدس است.
وی افزود: کنترل پشه آئدس فقط در شهرستانهایی که بهسازی محیط را به خوبی انجام دادهاند، موفقیتآمیز بوده است، لذا شهرداران و دهیاران با بهسازی و خشکاندن محل تجمع آبهای راکد، جمعآوری بهموقع زبالههای شهری و لاستیکهای فرسوده و رها شده در کوچهها، لایه روبی کانالهای آبهای سطحی و همچنین با نصب بنر و انتشار پیامهای بهداشتی مرتبط با راههای کنترل این ناقل، مرکز بهداشت را در کنترل پشه مهاجم آئدس یاری دهند.
وی بیان داشت: افرادی که یک یا چند علامت نظیر تب بالا، سردرد، بثورات پوستی، درد عضلات و مفاصل به همراه سابقه سفر به کشورهای جنوب شرق آسیا، پاکستان، افغانستان و حوزه خلیجفارس از جمله امارات را داشته باشند، میبایست بلافاصله به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت یا بیمارستان مراجعه نمایند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بوشهر نیز گفت: مقابله با پشه آئدس نیازمند اقدامات جدی و مؤثر همه سازمانهای مسئول است و تنها درصورتیکه همه سازمانها به وظیفه خود در قبال این موضوع عمل کنند میتوان در این مسیر موفق بود و سلامت عمومی را تضمین کرد.
مهدی عابدی ضمن تشکر از حضور روسا و نمایندگان ادارات شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: همکاری همهجانبه ارگانهای مرتبط در پیشگیری از استقرار پشه مهاجم آئدس ضروری است.
انتهای پیام/ ح.گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید