رعایت بهداشت فردی و استفاده حداکثری از سفر معنوی اربعین

27 امرداد 1403
مسئول واحد بیماری‌ها (واگیر) شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: زائران عتبات عالیات به رعایت بهداشت فردی و نکات بهداشتی بیشتر توجه کنند تا با حفظ سلامتی خود و دیگران از این سفر معنوی بیشترین بهره را ببرند.

محمد آسیم ضمن اشاره به نوشیدن آب سالم و مایعات افزود: بهترین مایعاتی که زائران می‌توانند استفاده کنند آب سالم است زائران توجه داشته باشند که آب چشمه، آب قنات و آب رودخانه به‌هیچ‌وجه قابل‌اعتماد نیست و آب باید از شیرهای لوله‌کشی و یا بطری‌های آب‌معدنی سالم مورد استفاده قرار گیرد.

وی عنوان داشت: زائران اربعین ضمن استفاده از وسایل شخصی می‌بایست در طول این سفر ماسک مناسب به همراه داشته باشند و مخصوصاً در نقاط مرزی و محل‌های شلوغ از آن استفاده کنند تا از مشکلات تنفسی و انتقال بیماری جلوگیری کنند.

مسئول واحد واگیر شبکه بهداشت و درمان جم توصیه کرد: میوه‌ها و سبزی‌هایی که قابل شست‌وشو، ضدعفونی و پوست کندن باشند، استفاده شود. مصرف میوه‌هایی مانند خیار، پرتقال، نارنگی، هندوانه، خربزه و به‌طورکلی میوه‌هایی که پوست و لایه حفاظتی دارند در اولویت هستند و بهتر است از خوردن‌ها میوه‌ها و سبزی‌هایی که امکان شست‌وشو، ضدعفونی و پوست کندن در آن‌ها وجود ندارد خودداری شود.

آسیم ضمن تأکید بر عدم استفاده از غذاهای کبابی عنوان داشت: زائران در حین سفر از خوردن انواع کباب‌ها و جگر پرهیز کنند به دلیل اینکه این مواد غذایی نیم‌پز هستند و هضم سختی دارند و احتمال بار میکروبی این نوع مواد غذایی بالاست و به همین جهت مصرف این مواد غذایی می‌تواند سبب مشکلات گوارشی در طول سفر شود. استفاده از غذاهای خورشتی به دلیل اینکه گوشت در آن به‌خوبی پخته می‌شود، سالم‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: به علت احتمال خطر انتقال بیماری تب دنگی، با پوشیدن لباس آستین‌بلند و اسپری‌های دورکننده پشه، از گزش پشه آئدس جلوگیری کنید. همچنین به دلیل شیوع بیماری سرخک در کشور عراق، زائرین سابقه واکسیناسیون کودکان زیر ۱۵ سال خود را بررسی نموده و اطمینان داشته باشند.


کلمات کلیدی:
پیاه.روی.اربعین     بهداشت.فردی     محمد.آسیم     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.جم        

تاریخ بروز رسانی:   27 امرداد 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >