پریسا قاسمی اظهار داشت: سالانه ۲۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به علت بیماری قلبی عروقی فوت میکنند که ۱۳٫درصد از کل مرگهای جهانی و نیمی از مرگهای ناشی از بیماریهای غیر واگیر را تشکیل میدهد که اکثریت این مرگها به شکل حملات قلبی و سکتههای مغزی تظاهر میکنند.
وی افزود: اکثریت افراد که هرساله در جهان دچار حملات و شوکهای قلبی میشوند، دارای یک یا چند عامل خطر زمینهساز شامل فشارخون بالا، دیابت، مصرف دخانیات، تغذیه نامناسب، چربی خون بالا و کمتحرکی هستند که با اقدامات مؤثر میتوان اکثر آنها را کنترل یا تصحیح کرد.
قاسمی خاطرنشان کرد: ارزیابی و کنترل مناسب عوامل خطرساز بیماری قلبی عروقی برای پیشگیری از سکتههای مغزی و حملههای قلبی عروقی و بهبود و ارتقای سلامت افرادی که بیشتر در معرض خطر حوادث قلبی عروقی هستند، بسیار مهم است که این عوامل باید بهصورت جامع و ادغام یافته درمان شوند.
مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرستان جم بیان داشت: برگزاری روز جهانی قلب نقش بسیار مهمی در آگاهی از این عوامل خطر و اصلاح شیوه زندگی دارد و هدف از برگزاری این مناسبت این است که افراد بدانند چگونه میتوانند با انتخاب شیوه زندگی سالم، سلامت قلب خود را حفظ کنند.
انتهای پیام/