به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر مهندس حمید حبیبی نیا گفت: کمخونی و فقر آهن یکی از معضلات بهداشتی در جهان بهویژه کشورهای درحالتوسعه است و مکمل یاری با آهن از استراتژیهای مهم پیشگیری و درمان کمخونی و فقر آهن است.
وی بیان داشت: برنامه مکمل یاری با قرص آهن در کلیه مدارس دخترانه شهرستان بوشهر در مقطع متوسطه اول و دوم به مدت ۴ ماه و با مصرف هفتگی یک عدد قرص آهن ۶۰ میلیگرم اجرا میشود.
حبیبی نیا گفت: دانش آموزان دختر بهعنوان مادران آینده بایستی موردتوجه جدی در برنامه آهن یاری قرار گیرند به این دلیل که کمخونی و فقر آهن در مادران باردار منجر به زایمان پرخطر و تولد نوزادان کموزن و مستعد ابتلا به سوءتغذیه در آینده است از سوی دیگر کمخونی فقر آهن موجب کاهش کارایی ذهنی و جسمی دانش آموزان خواهد شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نتایج دومین بررسی ملی وضعیت ریزمغذیها در کشور حاکی از شیوع ۷۶ درصد کمبود ویتامین " د" در دختران و پسران ۱۴ تا ۲۰ سال است، بنابراین با توجه به محدود بودن منابع ویتامین " د" طرح مکمل یاری با مگادوز ویتامین " د" در دبیرستانهای دخترانه و پسرانه برای تمامی دانش آموزان الزامی است و در این طرح تمامی دانش آموزان طی سال تحصیلی قرص ویتامین " د" دریافت میکنند.
مهندس حبیبی نیا بیان داشت: برنامه مکمل یاری با مگادوز ویتامین " د" در کلیه مدارس دخترانه و پسرانه در مقطع متوسطه اول و دوم به مدت ۹ ماه با مصرف ماهیانه یک عدد کپسول ۵۰ هزار واحدی ویتامین " د" انجام میشود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: همهساله با آغاز فصل تحصیل وهم زمان با گشایش مدارس برنامه مکمل یاری با آهن و مگادوز ویتامین (دی) در کلیه مدارس دخترانه و پسرانه مقاطع اول و دوم اجرا میشود.
انتهای پیام/ح.گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید