به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حمید حبیبی نیا گفت: ۲۰ هزار ژل وارنیش فلوراید به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت توزیع شده است که از اول آبان ماه مرحله اول وارنیش تراپی برای دانش آموزان مقطع ابتدایی آغاز خواهد شد.
وی بیان داشت: وارنیش فلوراید نوعی پوشش حفاظتی است که بر روی دندانها قرار گرفته و باعث جلوگیری از ایجاد پوسیدگی و جلوگیری از پیشرفت پوسیدگیهای موجود میشود.
کارشناس مسئول واحد دهان و دندان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: این ماده باهدف حفاظت از مینای دندان استفاده میشود. این روش حفاظت از دندانها برای کودکان و بهخصوص کودکان کم سن و سال ایده آل است چرا که استفاده آن آسان است.
فاطمه حسینی گفت: فلوراید بزرگترین کشف در زمینه علم دندانپزشکی در مورد جلوگیری از ایجاد پوسیدگی است، متخصصین، بیماران و شرکتهای بیمه نیز فلوراید را بهعنوان یک روش ایده آل پذیرفتهاند
دکتر حسینی بیان داشت: به طور کلی شاخص DMFT در کودکان ۶ ساله در استان بوشهر 4.8 و در افراد ۱۲ ساله 1.3 است که این به معنای شیوع نسبتاً بالای پوسیدگی در کودکان است.
این کارشناس مسئول گفت: ارائه صحیح خدمات وارنیش تراپی توسط مراقبین سلامت و ارائه آموزشهای لازم در خصوص طرز صحیح مسواک زدن و استفاده از نخ دندان، به همراه سایر خدمات پیشگیری قدم مثبتی در جهت بهبود بخشیدن به DMFT خصوصاً در کودکان خواهد بود.
وی گفت: در سال تحصیلی گذشته در مرحله دوم طرح وارنیش تراپی حدود ۱۸ هزار خدمت وارنیش تراپی به دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بوشهر ارائه شده است.
انتهای پیام/ ح.گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید