عاطفه قلاوند در نشست با مدیریت آموزشوپرورش شهرستان که بهمنظور هماهنگی کارشناسان حوزه سلامت و مدارس تحت پوشش برگزار شد، بیان داشت: برنامهریزی لازم بهمنظور ارتقاء بهداشت دهان و دندان به دانشآموزان مدارسی که در مناطق دور از دسترس خدمات دندانپزشکی قرار دارند، از طریق کلینیک سیار دندانپزشکی، خدمات مربوطه را ارائه نماییم.
وی تصریح کرد: با توجه به انجام برنامههای متنوع بهداشتی و مشترک و همچنین نظر به حساسیت برنامههای مکمل یاری، وارنیش تراپی و غربالگری پدیکلوز (شپش) در مدارس تقاضا داریم این برنامهها ضمن اطلاعرسانی به مدیران مدارس و طبق برنامه زمانبندیشده بهطور دقیق به اجرا گذاشته شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به وجود پشه آئدس در استان و درگیری شهرستانهای اطراف با این موضوع، ضمن آموزش و اطلاعرسانی گسترده اقدامات پیشگیرانه محیطی از جمله نصب توری بر روی در و پنجرهها، حذف محل تجمع آبهای سطحی و مانداب ها، مدیریت پساب و پسماندها در مدارس انجام گردد.
وی افزود: با توجه به ضرورت واکسیناسیون و اهمیت آن در کنترل و پیشگیری بیماریهای واگیر بهصورت هفتگی یا روزانه، دانشآموزان پایههای اول، چهارم، هفتم و دهم جهت انجام معاینات پزشکی و تزریق واکسن توأم، به پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت تحت پوشش ارجاع گردند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ضمن اعلام کسب مقام برتر شبکه بهداشت و درمان در جشنواره جوانی جمعیت، از همکاری مدارس شهرستان در این جشنواره تقدیر و تشکر به عمل آورد و خواستار همکاری مجدد در اجرای این برنامه شد.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان جم نیز عنوان داشت: سامانه گویا ۱۵۷۰ بهعنوان اورژانس اجتماعی دانشآموزان آماده پاسخگویی به سؤالات و مشکلات دانشآموزان خواهد بود
سید ابوالقاسم حسینی افزود: این سامانه از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب پاسخگوی سؤالات دانشآموزان خواهد بود و مواردی را که دانشآموز نمیتواند حضوراً با مشاور مطرح نماید، میتواند بیان و پاسخ خود را دریافت نماید.