به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حمید حبیبی نیا گفت: رویکرد کنترل کیفیت آب آشامیدنی با محدودیتهایی همراه است و نگرانی از وقوع حوادث و یا آلودگیهای فیزیکی، میکروبی و شیمیایی در سامانههای تأمین آب آشامیدنی و یا عدم کارکرد مناسب فرایندهای بکار رفته برای سالمسازی آب، همواره وجود دارد.
مهندس حبیبی نیا تصریح کرد: بهترین روش برای اطمینان از کیفیت آب آشامیدنی اجرای سیستم مدیریتی جامع و یکپارچه با همکاری کلیه سازمانهای ذیربط است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اولین کمیته ایمنی آب عالیشهر با حضور کارشناسان ادارات و سازمانهای اثرگذار بر برنامه نظیر شرکت آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت و شرکت پخش فرآوردههای نفتی، عمران عالیشهر برگزار شد.
مهندس حبیبی نیا اضافه کرد: هدف از برنامه ایمنی آب آشامیدنی، مطمئن شدن از کیفیت آب آشامیدنی بر اساس مدیریت خطر که بر پیشگیری از آلودگی منبع آب آشامیدنی، تصفیه آب برای کاهش یا حذف آلودگی، پیشگیری از آلودگی مجدد آب در مدت ذخیرهسازی، توزیع و مصرف تأکید دارد، است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: کارشناسان ادارات مرتبط با آب جهت اجرایی شدن برنامه ایمنی آب شهر عالیشهر که هدف نهایی آن حفظ سلامت ساکنان این شهر است همکاری و هماهنگی لازم را به عمل آورند تا در زمان مناسب به نتیجه مطلوب دست یابیم.
انتهای پیام/ ح.گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید