رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور؛
پرستاری نیروی کار فصلی نبوده و یک نیروی حیاتی و ارزشمند نظام سلامت کشور است

17 دی 1403
رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: پرستاران به‌عنوان نیروهای حیاتی و ارزشمند برای نظام سلامت کشور محسوب شده و نباید به چشم نیروهای کاری فصلی به آنها نگاه کرد.

دکتر احمد نجاتیان در بازدید از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان افزود: پرستاری امروزه در دنیا به‌عنوان یک رشته تخصصی و ارزشمند محسوب می‌شود که جان بیماران در دستان و عملکرد تخصصی آنان قرار دارد.

وی ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری( مدظله‌العالی ) در خصوص پرستاران افزود: بی شک مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی ) بیشترین توصیه‌ها در قبال قشر پرستاری انجام داده‌اند و اگر ما حداقل به پنج توصیه رهبری عمل می‌کردیم جایگاه پرستاران بسیار بالاتر از این چیزی بود که امروزه در جامعه شاهد آن هستیم.

دکتر نجاتیان مجموعه توصیه‌های رهبری در خصوص پرستاران را پشتوانه‌ای محکم خواند و اضافه کرد: یقیناً این توصیه‌ها برای قشر پرستاری به‌عنوان پشتوانه عظیم سیاسی، اجتماعی در جامعه خواهد بود و اگر نبود دستور صریح رهبری در خصوص اجرایی شدن تعرفه پرستاری ، چه‌بسا این حقوق به‌حق پرستاران عزیز هنوز اجرایی نشده بود .

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری کشور ضمن تشکر از حمایت‌های  دولت چهاردهم و شخص وزیر بهداشت و درمان ابراز داشت: به حمدالله رویکرد و نگرش دولت جدید نسبت  به‌نظام سلامت کشور رویکردی امیدوارکننده است و در ابتدای دولت حدود هفت هزار میلیارد تومان به‌نظام سلامت  تزریق شد ولی  متأسفانه آن‌قدر حجم مطالبات پرستاران براثر انباشته شدن در طی سال‌های متوالی زیاد بود که این مبلغ کمتر به چشم آمد.

دکتر نجاتیان حامل اخبار خوبی هم برای پرستاران و نظام سلامت بود و عنوان داشت: سال 1403 میزان تعرفه پرداختی به پرستاران تقریباً سه برابر شده که از ابتدای سال اجرایی شده و همچنین میزان ریالی اضافه‌کار تقریباً 5/2 برابر از ابتدای آبان ماه شده و مقررشده سال آینده در بودجه قرار بگیرد تا هم‌زمان با حقوق پرداختی و با یک ماه تأخیر به کارکنان پرداخت و همچنین به‌طور جد پیگیر مطالبات انباشته‌شده پرستاران ازجمله حق لباس ، فوق‌العاده‌ترمیم حقوق ، فوق‌العاده خاص، بازنشستگی پیش از موعد طبق قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، حق مسکن و .... خواهیم بود .

پرستاران مطالبات به‌حق دارند که باید به آنها اهمیت داده شود

مصطفی بارگاهی معاون سیاسی، امنیتی و  اجتماعی  فرمانداری شهرستان دشتستان گفت: پرستاران شهرستان دشتستان از نجیب‌ترین پرستاران در سطح کشور بوده و تمامی اعتراضات حرفه‌ای آنها به‌حق است و ما خوشبختانه با تعاملی که با نظام پرستاری دشتستان داشتیم هیچ‌گونه تجمع اعتراضی در شهرستان در این خصوص نداشته و موضوعات به‌صورت مسالمت‌آمیز به مراجع قانونی انتقال و پیگیری شد.

سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان هم با اشاره به وضعیت سوق‌الجیشی بیمارستان گفت: بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان به‌عنوان تک بیمارستان عمومی دولتی شهرستان برازجان بوده و با توجه به تعداد زیاد جمعیت شهرستان که در استان رتبه اول را دارد بار مراجعین بسیار زیادی را متحمل می‌شود و به دلیل هم‌جواری با استان فارس گاها بیمارانی از این استان و همچنین سایر شهرستان‌های استان بوشهر را پذیرش می‌کنیم.

دکتر ماریا خویشدوست ضمن ارائه گزارش آماری از وضعیت تخت‌ها، پرسنل پشتیبانی، درمانی، تجهیزات، بخش ها و فضاهای فیزیکی بیمارستان عنوان داشت: اورژانس بزرگسال بیمارستان ضریب اشغال تختی در حدود 92/8 درصد را دارد که نشان از بار اضافی بسیار زیاد بر واحد اورژانس و به تبع  پرسنل اورژانس بوده لذا کمبود پرسنل اورژانس بسیار مشهود است.

وی همچنین در مقوله عمرانی ضمن اشاره به کمک 67 میلیارد تومانی فرمانداری شهرستان به بهداشت و درمان شهرستان تشریح داشت: در 22 بهمن‌ماه سال جاری دو پروژه پانسیون 16 واحدی پزشکان مقیم بیمارستان در راستای ماندگاری پزشکان در شهرستان و همچنین طرح توسعه اورژانس افتتاح خواهد شد و امیدواریم که با تجهیز سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بخش اورژانس جدید هر چه سریع‌تر وضعیت اورژانس فعلی سروسامان بگیرد.

گفتنی است رئیس سازمان نظام پرستاری کشور با همراهی مسئولین شهرستانی و استانی از بخش اورژانس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان بازدید میدانی بعمل آورد.

انتهای پیام/ ب.ا- 4080

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
بازدید     دکتر.احمد.نجاتیان     مصطفی.بارگاهی     دکتر.ماریا.خویشدوست     بیمارستان.شهید.گنجی     شهرستان.دشتستان    
   

تاریخ بروز رسانی:   17 دی 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >