معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
پروژه بیمارستان مادر و کودک تا دو سال آینده تکمیل و تجهیز می‌شود/ پیشرفت فیزیکی ۵۸ درصدی پروژه بیمارستان مادر و کودک بوشهر

24 دی 1403
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پروژه بیمارستان مادر و کودک تا دو سال آینده تکمیل و تجهیز می‌شود.

دکتر اکرم فرهادی اظهار داشت: در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت و ایجاد زیرساخت‌های حوزه سلامت که مرتبط با فرزند آوری است بیمارستان جایگزین فاطمه زهرا سلام‌الله علیها به‌عنوان بیمارستان مادر و کودک در نظر گرفته‌شده است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۵۸ درصدی پروژه بیمارستان مادر و کودک بوشهر خبر داد و افزود: این بیمارستان دارای ۱۸۰ تخت خواب است که فاز اول عملیات اجرایی آن از سال ۹۵ شروع و تا سال ۱۴۰۱ ادامه داشت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از سال ۱۴۰۲ فاز دوم عملیات عمرانی آن شروع شده که تا الآن حدود ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی این پروژه است.

دکتر فرهادی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده این پروژه تکمیل و تجهیز شود اضافه کرد: برآورد هزینه این پروژه ۶۵۰ میلیارد تومان است که از طریق سفر ریاست جمهوری که پیش رو داریم پیشنهاد داده‌ایم که بتوانیم اعتبار لازم برای تکمیل و تجهیز این پروژه به دست آوریم.

وی گفت: بیمارستان مادر و کودک شامل بخش‌های بستری کودکان ۱ و ۲ که جمعاً ۵۰ تخت، بستری جراحی ۲۳ تخت، بستری عفونی ۱۱ تخت، بستری داخلی ۲۰ تخت، بستری زنان و زایمان ۲۳ تخت، اعمال زایمان ۱۲ تخت، PICU هشت تخت، NICU ۲۶ تخت، MICU هشت تخت و SISU هشت تخت است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه کارفرمای این پروژه سازمان مسکن و شهرسازی بوده، و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان کارفرما است، خاطرنشان کرد: بیمارستان مادر و کودک دارای ۱۸۰ تخت درمانی به‌علاوه ۱۲ اتاق زایمان و ۶ اتاق عمل و ۱۴ تخت قامتی مادران را شامل می‌شود.

انتهای پیام/م.غ ۱۰۲۳

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
بیمارستان.مادر.کودک     معاون.توسعه     دکتر.اکرم.فرهادی     بیمارستان.جایگزین    

تاریخ بروز رسانی:   24 دی 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >