مجید ابراهیمی افزود: در این طرح که از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشت، بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم نسبت به صدور ۱۰۵ مورد اخطاریه و ۱۴ مورد معرفی متخلفین به تعزیرات حکومتی اقدام کردند.
همچنین وی اظهار داشت: در این بازه زمانی، ۴۸ مورد گشت مشترک با همکاری سازمانهای مرتبط صورت گرفت و ۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابلمصرف، از سطح عرضه جمعآوری و امحا گردید.
ابراهیمی ابراز داشت: بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم با استفاده از دستگاههای پرتابل نیز اقدام به انجام ۴۴۳ مورد چکاب آیتمهایی از جمله دمای یخچالها، سنجش میزان شوری اقلام غذایی و تست روغنهای مورد استفاده در فست فودها، فلافلیها و ... کردند.
انتهای پیام/ ا. پ ۳۰۲۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید