فاطمه اکبریزاده در کارگاه مهارتهای فرزند پروری اضافهکرد : مهارت های فرزندپروری، روشی سازنده، غیر مخرّب و راهی است برای اینکه تواناییها و مهارتهای فرزندان را رشد دهیم و مشکلات رفتاری آنان را اداره کنیم.
وی با بیان اینکه ما برای بزرگ کردن کودکان نیاز به یک نظام انضباطی که بتوانیم قاطعانه به کار ببریم، افزود : با این کار به فرزندانمان میآموزیم مسؤولیت رفتارهای خود و پیامد آنها را بپذیرند و به نیازها و عقاید دیگران توجه کنند و همچنین یاد بگیرند که رفتارها و هیجان های خودشان را کنترل کنند.
این روانشناس اضافهکرد : اگر رفتارهای ما قابل پیش بینی و با ثبات باشد، کودکان تکلیف خود را میدانند و راحتتر با انتظارها و محدودیتهای ما کنار می آیند.
خانم اکبریزاده با بیان اینکه هدف اصلی از تربیت کودکان بار آوردن افرادی مستقل، مسؤول و با اعتماد به نفس که از رشد اخلاقی و اجتماعی برخوردار باشند است، گفت : انضباط قاطع یعنی وقتی کودک رفتار نادرستی انجام می دهد، مصصم رفتار کنیم، ثبات عمل داشته باشیم، به سرعت در برابر رفتارشان پاسخ نشان دهیم و به او بیاموزیم بهتر رفتار کنیم.
وی تأکید کرد : پیش از اینکه روش قاطعانه انضباط مؤثر باشد، باید محیطی امن، خوشایند را برای رشد و شکوفایی کودک فراهم کنیم به طوری که این محیط برای کودک جالب و آموزنده باشد و به تعامل او برای ارتباط با دیگران پاسخ مناسب بدهد.
کارگاه مهارتهای فرزندپروری به مدت 3 روز از 28 تا 30 دیماه با هدف تربیت مربی استانی در مرکز مراقبتهای بهداشتی اولیه برگزارشد که شرکت کنندگان بعد از فراگیری روشها و فنون تغییر رفتار در کودکان، اصول آموخته شده را به زیر مجموعه خود در شهرستانها منتقل و سپس به صورت آبشاری افراد آموزش دیده توسط این مربیان، مادران دارای کودک 2 تا 11 سال مراجعه کننده به خانه های بهداشت و مراکز آموزشی را در 6 جلسه به صورت عملی و تئوری آموزش خواهند داد.
انتهای پیام/ م.ب 1036