نشست مشترک سرگروه های حلقه های صالحین ادارات شهرستان بوشهر

1 ارديبهشت 1394
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بعد از ابلاغ سیاست های کلی طرح تحول نظام سلامت توسط مقام معظم رهبری یکی از فرصت های مناسب برای آگاهی بخشی به مردم از تحولات حوزه سلامت به ویژه طرح تحول نظام سلامت و تأثیرات آن در جامعه، تشکیل حلقه های صالحین است.

دکتر حیدر عزیزنژاد در نشست مشترک سرگروه‌های حلقه های صالحین ادارات شهرستان بوشهر با اشاره به رسالت حلقه های صالحین افزود: حلقه های صالحین می توانند در سبک زندگی مردم تأثیرگذار باشند و این موضوع راه رسیدن به جامعه ایده آل اسلامی را هموار خواهد کرد.
وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت های مادی و معنوی موجود، تا جایگاه واقعی فاصله داریم و برای دستیابی به شرایط آرمانی می بایست با انجام کارهای کارشناسی جایگاه شاخص های توسعه انسانی کشور را ارتقا داد.
نشست مشترک سرگروه‌های حلقه های شجره طیبه صالحین ادارات شهرستان با حضور دکتر عزیزنژاد قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسؤولین حلقه های صالحین ادارات شهرستان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهردر سایت پردیس این دانشگاه برگزار شد.
انتهای پیام/م.پ 1025

کلمات کلیدی:
حلقه‌صالحین        

تاریخ بروز رسانی:   1 ارديبهشت 1394

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >