دکتر سید سجاد اقبالی افزود: این جلسه به منظور تقدیر از زحمات افرادی است که سنگینی بار اجرای طرح تحول نظام سلامت بر دوش آنها بوده است و امروز پس از ارایه گزارش عملکرد سال گذشته، مشکلات موجود و پیش روی بیمارستانها مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با اشاره به بازدید های انجام شده از بیمارستانهای استان در مدت زمان عهده دار شدن مسوؤلیت خود در معاونت درمان دانشگاه، گفت: تردیدی نیست که مشکلات پیش روی ما زیاد هستند اما به تواناییها و انگیزه مدیران نیز ایمان داریم اما باید بخاطر داشته باشیم که مشکلات بی دلیل به وجود نمی آیند و بی دلیل نیز برطرف نخواهند شد.
دکتر اقبالی بیان کرد: اساسی ترین مشکل پیش روی بیمارستانها در حوزه درمان کمبود نیروی انسانی است که این موضوع شامل اغلب بیمارستانهای استان می شود.
17 پروژه عمرانی در بخش درمان
در ادامه این جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ادامه طرح تحول نظام سلامت در سال جدید بویژه در حوزه درمان همراه با 17 پروژه عمرانی در سطح استان می باشد.
دکتر ایرج بیژنی بیان داشت: در حوزه درمان ساخت کلینیک، اورژانس بیمارستانی، توسعه بلوک های زایمانی و اتاق عمل برای بیمارستانهای استان پیش بینی شده است و انتظار می رود عملیات اجرایی این پروژهها قبل از نیمه سال جاری صورت گیرد.
وی با بیان مطلوب بودن هتلینگ بیمارستانها و اتاقهای بستری بیماران در مقایسه با گذشته، افزود: در بخش درمان بیشترین مراجعه به کلینیک تخصصی بیمارستانها است که امیدواریم با ایجاد فضای جدید و یا تعمیرات اساسی بتوانیم شاهد توسعه این مراکز پر اهمیت در بیمارستانها باشیم.
در این جلسه مدیران و رؤسای بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به ارایه گزارش عملکرد و بیان مشکلات موجود پرداختند.
انتهای پیام/ م.پ 1025