رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:
نقد کارشناسی و بدون سوگیری همیشه سازنده است

12 امرداد 1394
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: رسانه‌ها می بایست با دیدگاه کارشناسی مشکلات دستگاه‌ها را بیان کرده و نکات مثبت آنها را نیز بیان کنند.

دکتر علیرضا حاجیونی در نشست با فعالان مدنی دشتستان افزود: رسانه ها باید در بیان مسایل، تحلیل کارشناسی داشته باشند و در کنار بیان مشکلات دستگاه‌ها، موفقیت‌ها و نکات مثبت آنها را نیز بیان کنند.
وی ضمن اشاره به خدمات ده ساله پزشک خانواده، گفت: امکان ارایه برخی از خدمات بهداشتی و درمانی وجود ندارد که این مهم ضعف و کمبود آن شهرستان نیست بلکه براساس سطح بندی خدمات وزارت بهداشت و درمان کشور، برخی امکانات بر اساس معیارهای جمعیتی به برخی شهرستان‌ها تعلق نمی‌گیرد.
این مقام مسؤول در مورد نحوه فعالیت مراکز بهداشتی درمانی پس از ساعات کاری، گفت: در حوزه پزشک خانواده ساعات کار فعال و غیر فعال در درمانگاه می‌باشد که ساعات غیر فعال درمانگاه شب بوده و دکتر مقیم تنها به بیماران اورژانسی خدمات‌رسانی می‌کند.
وی تصریح‌کرد: حداقل 436 قلم دارو در ساعات فعال درمانگاه موجود است ولی در ساعات غیر فعال100 قلم دارو که برای موارد اورژانس نیاز است در دسترس می‌باشد که این الگویی کشوری است و در مراکز دشتستان کاملا رعایت شده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت تحولی بزرگ را در حوزه درمان و سلامت کشور بوجود آورده است، گفت: در صورتی که پزشکی برای ارایه خدمات زیرمیزی دریافت کند شهروندان می‌توانند با سامانه 1690 تماس بگیرند و کمتر از 10 روز جواب شکایت خود را دریافت خواهند کرد.
دکتر حاجیونی افزود: هم اکنون بالغ بر 30 پزشک متخصص در طرح تحول نظام سلامت با شبکه بهداشت و درمان دشتستان همکاری می‌کنند که در سال گذشته جذب پزشکان رشد چشمگیری داشته به نحوی که در یک مرحله 19 نفر متخصص به تیم درمان شهرستان اضافه شد.
وی تصریح‌کرد: به دلیل کمبود نیروی متخصص چشم پزشک، شهرستان دشتستان نیز مانند سایر شهرستان‌ها در این رشته کمبود دارد که با پیگیری‌هایی به عمل آمده در آینده نزدیک متخصص چشم پزشک جذب و به خدمت رسانی مشغول خواهد شد.
این مقام مسؤول در مورد تأمین تجهیزات مورد نیاز شهرستان، گفت: بالغ بر 70 میلیارد ريال تجهیزات پزشکی، اداری و رفاهی تهیه شده است و بر اساس شاخص‌های جمعیتی منطقه در شهرستان دشتستان تقسیم می‌شود.

در شهرستان دشتستان 22 مرکز، 63 خانه بهداشت و 8 پایگاه بهداشت و یک آموزشگاه و 9 پایگاه اورژانس جاده‌ای داریم که تمامی خانه‌های بهداشتی شهرستان دشتستان بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت تجهیز شده اند.
دکتر علیرضا حاجیونی اضافه‌کرد: دستگاه رادیولوژی مرکز بهداشتی درمانی سعدآباد خراب شده بود و مقرر شد تا تعمیر گردد، دستگاه رادیولوژی مرکز بهداشتی درمانی تنگ ارم که در حال حاضر به دلیل فقدان تکنسین، مدت‌ها بدون استفاده مانده است را به این بخش منتقل کنند و این کار به معنی حذف تجهیزات از منطقه تنگ‌ارم نیست.
وی افزود: مدیریت تجهیزات و امکانات به دفعات در طول سال اتفاق می افتد که به طور مثال چند ماه پیش آمبولانس تنگ ارم دچار نقص فنی شده بود که از پایگاه‌‌های اورژانس دیگر آمبولانس جایگزین گردید و این امر بدیهی است.
انتهای پیام/م.غ 1023


کلمات کلیدی:
دشتستان     فعالان     مدنی     دکتر.حاجیونی     شبکه‌بهداشت.درمان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   12 امرداد 1394

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >