مهندس محمد صادق موجی با اشاره به وجود چربی اشباع و کلسترول بالا در گوشت قرمز، افزود: گوشت قرمز یکی از عوامل اصلی بیماریهای مزمن به ویژه بیماریهای قلبی عروقی است که جایگزینی گوشتهای سفید مثل فرآوردههای دریایی بجای آن ضروری است.
وی اضافه کرد: وجود چربیهای اشباع در غذا موجب افزایش کلسترول خون می شود اما میگو یکی از محصولات دریایی است که با وجود کلسترول بالا، چربی اشباع شده ندارد و باعث افزایش کلسترول خون نمیشود به همین دلیل گزینه مناسبی برای افراد دارای رژیم لاغری است.
مهندس موجی تصریح کرد: به دلیل وجود پروتئین با کیفیت بالا و دارا بودن تمامی اسیدهای آمینه ضروری و بافت پیوندی در ماهی و میگو هضم این مواد غذایی برای سالمندان،کودکان و بیماران راحت تر است.
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان کرد: ماهی و میگو حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی ضروری مثل آهن، کلسیم، فسفر، سیلینوم ، مس، روی ویتامین های گروه A، B، D می باشند که برای رشد و نمو کودکان و عملکرد طبیعی بدن لازم است.
وی افزود: نوعی اسید چرب وجود دارد که در بدن تولید نمی شود اما میتوان نیاز بدن را با مصرف غذاهای دریایی یا غذاهای گیاهی مانند سویا، آفتابگردان، گردو، تخم کتان، تخم کدو، کنجد و فندق تأمین کرد.
مهندس موجی با بیان اینکه ماهی، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 میباشد اظهار داشت: میگو دارای مقدار قابل توجهی سیلینوم است که این ماده ضد سرطان در نوسازی بخش های تخریب شده DNA و همچنین در فعالیت آنزیمهایی که باعث خنثی کردن مواد سمی در کبد میشوند دخالت دارد.
انتهای پیام /ا.س 1040