قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
هیچ مرکز بهداشتی و درمانی روستایی بدون پزشک در استان بوشهر وجود ندارد

24 شهريور 1394
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت: هیچ مرکز بهداشتی روستایی بدون پزشک در استان وجود ندارد.

دکتر حیدر عزیزنژاد در دیدار با امام جمعه شهرستان دشتستان افزود: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت در مناطق روستایی با وجود نیاز به 135 پزشک فقط 85 پزشک مستقر بوده‌اند در صورتی که بعد از اجرای این طرح تا کنون بیش از 140 پزشک در مراکز بهداشتی روستایی استان حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه از مهمترین اقدام‌های صورت گرفته در طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، افزایش مکمل‌ها به خصوص در مراکز مناطق روستایی است اضافه کرد: طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت ماه 93 شروع شده و هدف اولیه از اجرای این طرح کاهش هزینه‌های پرداختی از جیب مردم است به طوری که در ابتدای طرح تحول نظام سلامت میزان پرداختی از طرف مردم 10 و 5 درصد بوده که بعد از مدتی این میزان به 6 و 3 درصد کاهش یافته است.
دکتر عزیزنژاد بیان داشت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موظف به تأمین تمامی داروها و تجهیزات مورد نیاز بیماران مراجعه کننده شده‌اند در نتیجه رضایتمندی و مراجعه مردم به بخش دولتی که یکی از مهمترین اهداف این طرح بوده تحقق پیدا کرده است.
از اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر تاکنون بیش از 150 هزار نفر از بسته کاهش هزینه‌ها استفاده کرده‌اند
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: از اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر تاکنون بیش از 150 هزار نفر از بسته کاهش هزینه‌ها استفاده کرده‌اند و همچنین استقرار پزشک متخصص مقیم در بیمارستان‌های استان و بسته‌های ماندگاری پزشکان در مناطق محروم از دیگر اقداماتی می‌باشد که ازآغاز اجرای این طرح در استان بوشهر صورت گرفته است.
از شروع طرح تحول نظام سلامت تاکنون بیش از هشت هزار زایمان طبیعی رایگان در استان بوشهر صورت گرفته است
دکتر عزیز نژاد با بیان اینکه از شروع طرح تحول نظام سلامت تاکنون بیش از 8 هزار زایمان طبیعی در استان بوشهر داشته‌ایم گفت: یکی دیگر از اهداف طرح تحول نظام سلامت کاهش نرخ عمل سزارین و افزایش زایمان طبیعی بوده است به طوری که قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت آمار سزارین در کشور حدود 65 درصد بوده و وزارت بهداشت برای کاهش این آمار و همچنین افزایش جمعیت سیاست‌ رایگان کردن زایمان طبیعی را در دستور کار خود قرار داد.
در تمامی شهرستان‌های استان بوشهر کلینیک تخصصی راه‌اندازی شده است
این مقام مسئول افزود: در تمامی شهرستان‌های استان بوشهر کلینیک تخصصی راه‌اندازی شده است به طوری که از ابتدای شروع این طرح تاکنون بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر بیمار ویزیت تخصصی شده‌اند و استان بوشهر یکی از استان‌های پیشرو در ارایه این بسته است.
وی تصریح کرد: سال گذشته حدود 60 نفر نیروی تخصصی وارد استان بوشهر شده‌اند که 20 نفر از این متخصصین در شهرستان دشتستان مستقر شده‌اند.
در بهداشت و درمان استان بوشهر دو پروژه بزرگ قلب سالم و بهداشت دهان و دندان در دست اقدام است
دکتر حیدر عزیز نژاد اظهار داشت: با توجه به افزایش روز افزون بیماری‌های غیر واگیر و آمار بالای پوسیدگی دندان در استان دو پروژه بزرگ قلب سالم و بهداشت دهان و دندان در بهداشت و درمان استان بوشهر در دست اقدام است.
وی با اشاره به اینکه پروژه قلب سالم بوشهر به مدت سه سال در دست اجرا می‌باشد و در این پروژه افراد بالای 30 سال با مراجعه به مراکز تعیین شده ارزیابی خواهند شد گفت: در استان بوشهر متأسفانه افراد بالای 50 سال دارای آمار بالای پوسیدگی دندان هستند بنابراین دانشگاه علوم پزشکی و استانداری بوشهر قرار شده است با همکاری یکدیگر ،پروژه بهداشت دهان و دندان را اجرا کند.
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در پروژه بهداشت دهان و دندان علاوه بر 62 مرکز بهداشت دهان و دندان که وجود دارد 12 مرکز دیگر نیز راه‌اندازی خواهد شد و تمامی افراد زیر 14 سال را در دو مقطع 6 و 12 سال مورد معاینه قرار داده و در صورت نیاز اقدام‌های لازم برای آنان انجام خواهد شد.
انتهای پیام / م.غ 1023

کلمات کلیدی:
دکتر.عزیزنژاد     طرح.تحول     دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   24 شهريور 1394

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >