مهندس عادل مقدس در گفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی افزود: در راستای طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط این شبکه به صورت روزانه در دو نوبت ساعات اداری و ساعات غیر اداری از واحدهای صنفی گروه هدف بازدید میکنند .
وی در خصوص میزان بازدیدهای انجام شده از واحدهای صنفی در شهرستان دیر اظهار داشت: طی شش ماهه ابتدای سال جاری، سه هزار و 222 بار از واحدهای صنفی شهرستان دیر توسط بازرسین بهداشت محیط بازدید شده است .
وی اضافه کرد: این بازدیدها علاوه بر اینکه در ساعات اداری انجام شده است به مدت یک هزار و 116 ساعت نیز در زمان غیر اداری صورت گرفته است .
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با بیان اینکه تعداد سی و شش واحد صنفی متخلف از ابتدای سال جاری تا کنون به مراجع قضایی معرفی شدهاند تاکید کرد: با صنوفی که موازین و مقررات بهداشتی را رعایت نکنند و سلامت جامعه را به خطر اندازند برخورد جدی خواهد شد و در همین راستا سه واحد متخلف نیز پس از طی مراحل قانونی و تشکیل پرونده قضایی پلمپ شد .
مهندس مقدس اضافه کرد: این سه واحد متخلف عبارتند از رستوران، نانوایی و یک باب آرایشگاه که در شهر آبدان فعال بوده و به بدلیل عدم رعایت اصول و موازین بهداشتی و توجه به توصیههای و اخطارهای بازرسان بهداشت محیط، مطابق ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی متخلف شناخته و پلمپ شد.
انتهای پیام/ 3050