برگزاری همایش روز جهانی غذا درشهرستان دشتستان

26 مهر 1394
همایشی به مناسبت روز جهانی غذا، با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این شهرستان برگزار شد.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این همایش گفت: نداشتن اطلاع و آگاهی از اصول تغذیه مناسب مهمترین دلیل سو تغذیه در ایران است .
دکتر حیدر عزیزنژاد با اشاره به موضوع سلامت و امنیت غذایی و برنامه های مختلف جهانی در مبارزه با گرسنگی افزود: تغذیه صحیح و متعادل، علاوه بر تندرستی و طول عمر با تأثیر بر روی اعصاب و روان، سبب تعالی فکر و نیروهای روانی می‌شود.
این مقام مسئول اظهار داشت: تغذیه سالم در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و یا گسترش بیماری‌هایی چون قلبی عروقی، دیابت وسرطان‌ها نقش اساسی داشته و این موضوع نیز از نظر علمی به اثبات رسیده است.
فرماندار شهرستان دشتستان نیز در این مراسم گفت: عامل توسعه همه جانبه هر کشور و جامعه ای، منابع انسانی آن می‌باشد و برای وجود انسان و جامعه ی سالم نیزنقش و اهمیت غذا و تغذیه سالم برهمگان آشکار است.
ایشان درادامه اظهار داشت : فرماندار دشتستان با تاکید بر کنترل و نظارت بیشتر بر مواد غذایی مردم ،گفت: بایستی این نظارت و کنترل بر مراحل مختلف ازجمله تولید، حمل و نقل ، نگهداری ،عرضه و مصرف صورت گیرد .
دکتر ارسلان زارع با اشاره به نقش نهادهای عمومی و سازمان‌های مردم نهاد در ارتقای سطح دانش و فرهنگ عمومی تولید، توزیع، عرضه و مصرف مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی تاکید کرد واظهار داشت: بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی می‌بایست زمینه مشارکت فعال تری فراهم آورند.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه توليد محصولات کشاورزی با مشکلات فراوانی روبرو هستيم که از جمله آنها می‌توان به استفاده خارج از حد مجاز سموم در اين محصولات اشاره کرد.
در ادامه برنامه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دکتر یحیی رضایی، ضمن تبریک به مناسبت روز جهانی غذا، در خصوص تغذیه نادرست و افزایش بیماریهای غیر واگیر ،سخنانی بیان نمودند.
همچنین در این همایش رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مهندس سوسن صدری درخصوص چراغ راهنمای تغذیه ای، اهداف برچسب گذاری و مفهوم رنگهای نشانگر تغذیه‌ای، کنترل مواد غذایی، رعایت اصول بهداشتی و نظارت بر مراحل مختلف تولید، حمل و نقل، نگهداری و عرضه، ارتقای سطح فرهنگ تولید، افزایش ایمنی مواد غذایی و بهداشتی، سخنانی را بیان کرد.
گفتنی است 16 اکتبر هرسال برابر با 24 مهر ماه به عنوان روز جهانی غذا، به منظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا انتخاب می شود و همایش روز جهانی غذا رویدادی در سطح ملی و فرا ملی است که همه ساله در اغلب کشورهای جهان به منظور اهمیت غذا، گرسنگی ، فقر غذایی ، لزوم تامین غذای کافی و توزیع عادلانه غذا برای تمام جهانیان برگزار می شود و روز جهانی غذا تلنگری برای بیداری وجدانهای به خواب رفته و روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محرومند و در این محرومیت دستان بی توانشان از دامان زندگی کوتاه می‌شود.
قابل ذکر است در پایان این مراسم، از برترین‌ها و برگزیدگان صنایع غذایی و بهداشتی شهرستان تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ 3030

کلمات کلیدی:
روز.جهانی.غدا     شبکه.بهداشت‌درمان.دشتستان     دکتر.عزیزنژاد        

تاریخ بروز رسانی:   26 مهر 1394

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >