دکتر فرهاد عباسی اضافهکرد: این بیمارستان بزرگترین مرکز درمانی در استان بوشهر است که با 200 تخت مصوب و 290 تخت خدماترسان با 150 پزشک متخصص و عمومی و یک هزار نفر کادر درمانی مشغول به ارایه خدمات است.
وی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور بیان کرد: مهمترین تغییری که پس از طرح یاد شده در بیمارستان شهدای خلیجفارس صورت گرفت، کاهش پرداختی از جیب مردم بین 5 تا 10 درصد بود که در مرحله بعدی به 3 تا 6 درصد کاهش یافت.
دکتر عباسی اضافهکرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت پزشکان متخصص بیشتری تمایل به حضور در بیمارستان از خود نشان دادند و اکنون در 7 رشته پزشک مقیم 24 ساعته در بیمارستان خدمات تخصصی ارایه میدهند.
رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس خاطرنشانکرد: این پزشکان در رشتههای جراحی عمومی، زنان و زایمان، کودکان، نوزادان، بیهوشی، اتاق عمل، ICU، طب اورژانس فعالیت دارند و در تمام ساعات شبانهروز در دسترس هستند.
وی ادامه داد: البته پزشکان on call(گوش به زنگ) نیز در رشتههای دیگر وجود دارند که در صوت نیاز به خدمات آنان، به بیمارستان فرا خوانده و پس از انجام خدمتدرمانی، از بیمارستان خارج میشوند اما در دسترس خواهند بود.
کاهش سزارین در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
دکتر عباسی تغییر در وضعیت زایمانها پس از اجرای طرح تحول سلامت را از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: در اجرای طرح تحول نظام سلامت، زایمان رایگان طبیعی در دستور کار قرار گرفت و شاهد روند کاهشی عمل سزارین بودیم که در این زمینه بیمارستان شهدای خلیج فارس موفق به دریافت لوح تقدیر از معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت تمامی تجهیزات، آزمایشات، داروها، خدمات پاراکلینیک برای بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند توسط بیمارستان انجام میشود و در صورتی که نیاز به تأمین از بخش خصوصی باشد، این کار بدون هزینه اضافی و توسط بیمارستان انجام میگیرد و در طرح تحول سلامت پرداخت میشود.
دکتر عباسی بهبود کیفیت هتلینگ بیمارستان را از دیگر خدمات طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها عنوان کرد و ادامهداد: در این بسته بهسازی و تجهیز امکانات رفاهی بیماران و همراهان در دستور کار قرار گرفت که از جمله آن میتوان به صندلی های تختخواب شو اشاره کرد که برای رفاه همراهان بیماران تهیه و در بخش ها در قرار میگیرند.
وی اظهار داشت: در بیمارستان شهدای خلیجفارس به امر آموزش نیز توجه ویژه شده و متخصصینی در رشتههای داخلی، جراحی و پزشکی اجتماعی در بیمارستان مشغول به آموزش هستند و در یک سال اخیر توسعه فضاهای آموزشی در دستور کار بیمارستان قرارگرفت و کلاسهای درسی و آموزشی، توسعه کتابخانه، ایجاد دپارتمان پرستاری و توسعه پانسیون دانشجویان پزشکی انجام شده است.
انتقال بخش خون و آنکولوژی به بیمارستان شهدای خلیجفارس
رییس بیمارستان شهدای خلیج فارس با اشاره به اینکه انتقال بخش خون و آنکولوژی از بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) به بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر از جمله اقدامات مهم در بیمارستان بوده است، افزود: با انتقال این بخش به بیمارستان امکان استفاده از خدمات درمانی در دسترس تر ایجاد شد و انجام مشاوره های تخصصی لازم در مدت زمان کمتری صورت میگیرد.
دکتر عباسی افزود: توسعه بخش مراقبتهای ویژه نوزادان از دیگر خدمات ارزشمندی است که به همت همکاران در این بیمارستان انجامشده است و بر اساس نیازی که وجود دارد در آینده توسعه بیشتری خواهد داشت.
وی گفت: در یک سال گذشته بیش از25 متخصص در رشتههای مختلف جذب کردیم که تماموقت در خدمت بیمارستان هستند.
احداث درمانگاه جدید شهدای خلیجفارس بوشهر
وی از احداث درمانگاه جدید شهدای خلیجفارس 2 بوشهر در ساختمان فوقانی مجتمع درمانی هلالاحمر بوشهر خبر داد و گفت: در حال حاضر 4 پزشک در این مرکز مستقر هستند و بزودی پزشکان متخصص دیگری شامل 4 پزشک اطفال، نوزادان، قلب و عروق مستقر خواهیم کرد.
رییس بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر با بیان اینکه درمانگاه حضرت ابوالفضل(ع) بوشهر با همین وضعیت فعلی به کار خود ادامه میدهد، بیان داشت: همچنین در درمانگاه جدید بیمارستان شهدای خلیجفارس که در مجتمع درمانی هلالاحمر مستقر است بزودی پزشکانی در رشتههای فوق تخصص گوارش کودکان، ارتوپدی، کلیه و مجاری ادراری بزرگسالان فعالیت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه ساخت همراهسرای بیماران در دستور کار است، افزود: یکی از موضوعاتی که همواره از ما سؤال میشود در مورد مکان همراهان بیمار است که در این زمینه قرار است یک فرد خیر هزینه ساخت استراحتگاه همراه بیمار بیمارستان شهدای خلیجفارس را متقبل شود.
انتهای پیام/م.آ 4070
لینک کانال خبری روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تلگرام
telegram.me/bpumspublicrelation