خدیجه حسینی افزود: سوانح و حوادث ترافیکی دومین علت اصلی مرگ و میر مردان بعد از بیماری های قلبی وعروقی در استان بوشهر است.
این مقام مسئول اضافه کرد: با توجه به سیمای مرگ در سال92 ، 757 مورد مرگ در گروه سنی 30 تا 70 سال در مردان در سال 92 در استان رخ داده است که 152 مورد یعنی 20درصد آن مربوط به سوانح و حوادث غیرعمدی می باشد.
مسئول سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اظهار داشت: در کشور ما ، امسال دهمین سالی است که هفته اول اسفند به عنوان هفته ملی سلامت مردان با هدف حساس سازی مردان نسبت به سلامت خود و ترویج رفتارهای سالم و افزایش دسترسی آنان به اطلاعات سلامتی برگزار می شود.
خدیجه حسینی تصریح کرد: محور برگزاری هفته سلامت در سال 94 نیز نقش سوانح و حوادث ترافیکی در سلامت مردان تعیین شده و شعار سال جاری "فرمان سلامتی در دستان شماست" با تاکید برنقش سوانح و حوادث در سلامت مردان به ویژه جوانان انتخاب شده است.
مسئول سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم با اشاره به راهکارهای خود مراقبتی گفت: بستن کمربند ایمنی در هنگام رانندگی ، رانندگی نکردن در حال عصبانیت ، احساس خستگی و یا خواب آلودگی ، رعایت فاصله قانونی هنگام رانندگی ، گفتگو نکردن در حال رانندگی با سرنشینان خودرو ، پرهیز از خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی ، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجازو تجاوز به حریم پیاده روهها از جمله راه کارهای خود مراقبتی در رانندگی است.
خدیجه حسینی با اشاره به اینکه استفاده از کلاه ایمنی 25 تا 45 درصد از میزان مرگ و میر و آسیب های جدی ناحیه سرموتورسواران را کاهش می دهد اظهار داشت: سرعت زیاد و ترمزهای پیاپی مصرف سوخت را تا حدود 50درصد افزایش می دهد و سعی کنیم با پرهیز از حرکت شتابان، بطور یکنواخت و در بین خطوط رانندگی کنید تا سفر مطمئن تری داشته باشید
انتهای پیام/ ح.ع 3060