رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهرستان گناوه خبر داد
ثبت بیش از دوهزار مراجعه به اتفاقات بیمارستان امیرالمومنین(ع) در تعطیلات نوروز

16 فروردين 1395
رییس بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) شهرستان گناوه از ثبت بیش از 2 هزار مراجعه به اتفاقات بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) در تعطیلات نوروز خبر داد.

دکترمهدی مرادی‌پور افزود: در تعطیلات نوروز برای رفاه حال مردم و مسافران نوروزی و کاهش صف‌های طولانی نوبت‌دهی، 18 پزشک عمومی و 20 متخصص در بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) به‌صورت 24 ساعته، به ارائه خدمات بهداشتی ـ درمانی پرداختند.
رییس بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) شهرستان گناوه در ادامه گفت: در ایام تعطیلات نوروزی از تاریخ یکم تا سیزدهم فروردین، بیش از دو هزار مورد مراجعه به اتفاقات بیمارستان داشتیم.
دکتر مرادی‌پور افزود: بیشترین تعداد مراجعه به اتفاقات در روز هشتم فروردین‌ماه بود که خوشبختانه در این روز و همچنین در روز سیزدهم فروردین هیچ مورد فوت نداشتیم و در این ایام، از 2 هزار مورد مراجعه به اتفاقات، فقط هفت مورد مرگ اتفاق افتاد که یکی از این موارد تصادفی بود و جز دو مورد، سایر موارد مرگ، بیماران قلبی و مسن بودند و سایر مراجعین پس از دریافت خدمات بهداشتی ـ درمانی، باحال عمومی خوب ترخیص شدند.
انتهای پیام/ م.پ- 3080

کلمات کلیدی:
دکتر.مرادی‌پور     بیمارستان.امیرالمومنین     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   16 فروردين 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >