معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت:
ارایه خدمات به بیماران در برازجان استمرار دارد

14 ارديبهشت 1395
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ارایه خدمات به بیماران در برازجان قطع نشده است بلکه بیماران به بیمارستان شهید گنجی منتقل شده و بخش درمانی نیز در روزهای آینده فعال می‌شود.

دکتر سید سجاد اقبالی افزود: متاسفانه امروز شاهد حادثه تلخی در بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان بودیم که منجر به فوت یکی از بیماران شد و جا دارد که با خانواده محترم این بیمار تسلیت عرض کنیم.
وی اضافه کرد: با همت همه مسئولان استانی و شهرستانی، کار بازسازی بیمارستان را در سریع‌ترین زمان و با حداکثر سرعت انجام خواهیم داد تا خدمات مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: در این بیمارستان دو نوع خدمت ارائه می‌شود که شامل خدمات سرپایی، خدمات رادیولوژی و داروخانه بود که این بخش‌ها ظرف سه تا چهار روز آینده در ساختمان مجاور فعال خواهد شد و خدمات مورد نیاز ارائه می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: با فعال شدن مجدد این بخش در ساختمان مجاور، همه تخصص‌هایی که در این بیمارستان فعالیت داشتند، مجددا خدمات خود را ارائه خواهند کرد.
دکتر اقبالی اظهار داشت: در زمینه خدمات بستری نیز خوشبختانه با تلاش صورت گرفته در بیمارستان شهید گنجی برازجان جابجایی‌هایی را برای استقرار تخت‌های آی‌سی‌یو و سی‌سی‌یو انجام دادیم و توانستیم ظرفیتی معادل بیمارستان ۱۷ شهریور را آنجا ایجاد کنیم.
وی با اشاره به آماده‌سازی شش تخت مراقبت‌های ویژه در بیمارستان شهید گنجی برازجان، افزود: خدمات مورد نیاز با کیفیت مناسب و ضریب اطمینان بالا به بیماران ارائه می‌شود و مشکلی برای مراجعین نداریم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: بخش قلب دیگر بیمارستان‌های استان از جمله بیمارستان قلب بوشهر و بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر نیز در حالت آماده‌باش قرار دارند و هماهنگی با مرکز اورژانس صورت گرفته است تا بیماران قلبی از مناطقی که قبلا به بیمارستان برازجان اعزام می‌شدند، به بیمارستان‌های مذکور اعزام شوند و از بار اضافی به شهر برازجان تا چند روز آینده جلوگیری شود.
وی بیان کرد: معاون وزیر بهداشت نیز امروز وارد استان شدند و بازدیدی را از بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان داشتند و وزیر بهداشت، قائم مقام وزیر بهداشت و معاونت درمان وزیر بهداشت نیز به صورت مستمر با تماس‌های خود پیگیری وضعیت بیمارستان هستند.
دکتر اقبالی در ارتباط با تجهیزات حادثه دیده در این آتش‌سوزی نیز گفت: مقرر شده است که در سریعترین زمان، خسارات مورد نظر جبران و تجهیزات ضروری توسط دانشگاه علوم پزشکی تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: ستاد بحران ما در استان بوشهر به ریاست معاونت درمان تشکیل شده است و اقدامات اساسی برای تامین مایحتاج بیمارستان صورت خواهد گرفت.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: به منظور تامین نیازمندی‌های درازمدت نیز به دستور وزیر بهداشت، یک برآورد صورت خواهد گرفت و انشالله در چند روز آینده برخی از این اقلام جبران خواهد شد.
وی افزود: بازسازی این بیمارستان نیز نیازمند کارشناسی بهتری است و امیدواریم شاهد تکرار چنین مسائلی نباشیم.

انتهای پیام/ م.ف1026

 

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
telegram.me/bpumspublicrelation



کلمات کلیدی:
آتش‌سوزی.بیمارستان.برازجان     17شهریور     معاون.درمان.دانشگاه     دکتر.اقبالی    

تاریخ بروز رسانی:   14 ارديبهشت 1395

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >