رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
درمانگاه جدید حداکثر تا دو روز دیگر فعالیت خود را از سر خواهد گرفت

18 ارديبهشت 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با تلاش شبانه‌روزی در جهت آماده‌سازی و استمرار خدمات درمانگاهی در شهرستان، درمانگاه جدید حداکثر تا دو روز دیگر فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

مهندس حسین دارابی با تشکر از تمامی کارکنانی که در این مدت به‌صورت شبانه‌روزی در جهت آماده‌سازی و استمرار خدمات درمانگاهی تلاش و کوشش کردند افزود: بیمارستان مهر برازجان، آمادگی خود را برای پذیرش و ارائه خدمات‌دهی به زنان باردار و همچنین انجام سونوگرافی با تعرفه دولتی اعلام کرده است.
رییس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان نیز گفت: با تلاش شبانه‌روزی مسئولین و کارکنان شبکه بهداشت و درمان دشتستان و بیمارستان شهید صادق گنجی، درمانگاه تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور در بیستم اردیبهشت‌ماه، راه‌اندازی خواهد شد.
دکتر حسین الیاسی فرد افزود: در حادثه آتش‌سوزی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان مهم‌ترین دغدغه و نگرانی شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهرستان ارائه خدمات درمانگاهی و همچنین خدمات بستری به‌ویژه برای بیماران قلبی بود.
وی تصریح کرد: با تمهیداتی که اندیشیده شد، بیماران بستری اورژانس قلب از همان آغاز حادثه در بیمارستان شهید صادق گنجی با ادغام بخش مراقبت‌های ویژه مردان و جراحی یک بخش مراقبت‌های ویژه بیماران قلبی اضافه‌شده و بیماران در این بخش، تمامی خدمات درمانی مربوط به اورژانس قلب را دریافت کردند.
این مقام مسئول افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، شبکه بهداشت و درمان شهرستان و بیمارستان در ساختمانی که پیش‌ازاین ساختمان بخش تالاسمی بود، برای خدمت درمانگاهی آماده کردیم.
وی اضافه کرد: پزشکان متخصص داخلی، جراحی، زنان و اطفال از روز دوشنبه در این مکان جدید، آماده ارائه خدمات می‌باشند و به‌تدریج سایر خدمات مانند سونوگرافی، چشم‌پزشکی و مغز و اعصاب تا مستقر شدن تجهیزات در آینده‌ای نزدیک ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/ س.غ3030

کلمات کلیدی:
بیمارستان..17شهریور.برازجان     بیمارستان.شهید.گنجی     مهندس.حسین.دارابی        

تاریخ بروز رسانی:   18 ارديبهشت 1395

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >