به مناسبت اعیاد شعبانیه صورت گرفت:
ویزیت رایگان پزشک متخصص زنان در بردخون

29 ارديبهشت 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر تعداد هفتاد نفر از شهروندان بردخونی توسط متخصص زنان و زایمان ویزیت رایگان شدند.

عادل مقدس در حاشیه اجرای طرح ویزیت رایگان پزشکان متخصص در بخش بردخون ضمن تقدیر از دست‌اندر‌کاران سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر افزود: به مناسبت اعیاد مبارک شعبانیه و در راستای تعامل بسیار خوب سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر، پزشک متخصص زنان و زایمان به شهر بردخون اعزام و تعداد هفتاد نفر از زنان بخش بردخون به‌صورت رایگان ویزیت شدند.
وی اضافه کرد: با درخواست‌های بسیار زیادی که مردم برای برپایی بیمارستان صحرایی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر داشتند این درخواست‌ها به سازمان بسیج جامعه پزشکی استان انعکاس یافت و آنها نیز موافقت کردند تیم‌های پزشکی تخصصی خود را برای ارایه خدمت به شهرستان دیر اعزام کنند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تقدیر از پزشکان اعزامی به بخش بردخون اظهار کرد: خانم دکتر کنعانی نژاد متخصص زنان و زایمان و خانم انوشیروانی کارشناس مامایی، بیماران را به‌صورت رایگان معاینه و ویزیت کردند.
مقدس بابیان اینکه حضور پزشکان اعزامی از سوی سازمان بسیج جامعه پزشکی باعث رضایت‌مندی مردم شده است، اظهار کرد: حضور پزشک متخصص زنان همواره مورد درخواست مردم منطقه بوده است و حضور این عزیزان با استقبال بسیار خوب مردم بردخون همراه بوده است و باعث شد افرادی که به دلیل فقر و یا مشکلاتی در زمینه رفت‌وآمد قادر به رفتن به مرکز استان جهت ویزیت نبودند بتوانند به‌راحتی و بدون پرداخت هیچ‌گونه هزینه‌ای تحت معاینه قرار گیرند.
وی اضافه کرد: سازمان بسیج جامعه پزشکی استان پیش‌ازاین نیز اردیبهشت‌ماه سال جاری به مناسبت هفته سلامت دو تیم پزشکی تخصصی ارتوپدی و اطفال به شهرستان دیر اعزام کرد که با استقرار در شهرهای دیر و آبدان به‌صورت رایگان به ویزیت بیماران پرداختند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر یادآور شد: سال گذشته نیز با همکاری این نهاد مردمی و تلاشگر و با برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهر بردخون، خدمات پزشکی و پیراپزشکی مطلوبی به‌صورت رایگان به بیش از پنج هزار نفر از شهروندان شهرستان دیر ارایه که موجب رضایت‌مندی آنان شد.
وی بابیان اینکه طرح ویزیت رایگان پزشکان متخصص تا پایان سال در سایر مناطق شهرستان دیر استمرار خواهد یافت تصریح کرد: با همکاری بسیار خوبی که سازمان جامعه پزشکی استان بوشهر با مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر دارد و برنامه‌ریزی صورت گرفته این طرح خیرخواهانه که به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی استان و برای خدمت بدون منت به مردم پایه‌ریزی شده است تا پایان سال در شهرستان دیر استمرار خواهد داشت.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
ویزیت.رایگان     بردخون     مهندس.عادل.مقدس    

تاریخ بروز رسانی:   29 ارديبهشت 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >