معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
همزمانی ماه مبارک رمضان و فصل گرما، اهمیت رعایت نکات بهداشتی را بیشتر می‌کند

19 خرداد 1395
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به گرم شدن هوا و همزمانی ماه مبارك رمضان با فصل تابستان به‌منظور پیشگیری از مسمومیت‌های احتمالی در اماکن عمومی پیشنهاد می‌شود روزه‌داران گرامی و هيأت امنای مساجد توصیه‌های بهداشتی را مدنظر داشته باشند.

دکتر عبدالمحمد خواجه ئیان افزود: با توجه به گرم شدن هوا و همزمانی ماه مبارك رمضان با فصل تابستان احتمال شيوع بيماري‌هایی که از راه‌آب و غذا، به‌ویژه بيماري‌هاي عفوني روده‌ای در مكان‌هايي كه به‌صورت دسته‌جمعی غذا تهيه و توزيع می‌شود، افزايش می‌یابد.
دکتر خواجه ئیان افزود: برای پخت‌وپز ترجيحاً از شبکه‌های آب عمومي استفاده گردد و در صورت عدم دسترسی به شبکه یا قطعی آب از آب‌های بسته‌بندی‌شده دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت استفاده شود.
رییس مرکز بهداشت استان بوشهر تأکید کرد: در صورت استفاده از سالاد و سبزي آماده، بایستی این محصولات داراي پروانه ساخت وزارت بهداشت باشد در غیر این صورت سبزي و سالاد در مراكز و اماكن عمومي بایستی به روش صحیح سالم‌سازی شود.
این مسئول بهداشتی گفت: توصیه می‌شود از نمك‌هاي بسته‌بندی یددار تصفیه‌شده داراي مجوز بهداشتي و علامت استاندارد برای مصرف در سفره و پخت غذا استفاده شود و همچنین از مصرف هرگونه رنگ غیرمجاز در تولید زولبیا و بامیه جلوگیری شود.
دکتر خواجه ئیان شستشو و گندزدايي مستمر برای ظروف چند بار مصرف را ضروری دانست و افزود: در صورت استفاده از ظروف یک‌بارمصرف براي توزيع چاي و مواد غذايي گرم از ظروف گياهي (بر پايه نشاسته ذرت) و داراي پروانه ساخت استفاده شود.
وی تأکید کرد: باید از نگهداري مواد غذايي پخته‌شده در دماي محيط به مدت طولاني خودداري شود و در صورت نیاز به نگهداري بيشتر از دو ساعت، بايد مواد غذايي پخته‌شده در دماي زير 4 درجه و يا بالاي 63 درجه سانتی‌گراد نگهداري شود و از نگهداري مواد غذايي خام و پخته‌شده در مجاورت هم در داخل يخچال و يا سردخانه خودداري شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با هشدار درباره خریداری مواد غذایی بخصوص زولبیا، بامیه، پیراشکی، خرما و جگر از مراکز غیرمجاز و دست‌فروشی‌ها خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی در اماکن عمومی که محل برگزاری مراسم است یا در صورت بروز موارد احتمالی مسمومیت غذایی موضوع به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت با شماره تماس 1490 جهت پیگیری اعلام گردد.

انتهای پیام/ م.ب 2020


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
ماه.رمضان     توصیه‌های.بهداشتی     معاونت.بهداشتی     دکتر.خواجه‌ئیان        

تاریخ بروز رسانی:   19 خرداد 1395

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >