5 امرداد 1395رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در سهماهه نخست سال جاری تعداد 17 مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی که اصول بهداشتی رعایت نکردند به مراجع قضایی معرفی و یک باب نانوایی نیز در شهر بردستان تعطیل شد. مهندس عادل مقدس در نشست ماهانه با واحدهای ستادی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: نظارت بر فعالیت صنوف تهیه و توزیع مواد خوراکی و انجام بازدیدهای بهداشتی یکی از وظایف و مأموریتهای واحد بهداشت محیط و حرفهای این شبکه است که بهصورت مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط انجام میشود. وی بابیان اینکه در سهماهه نخست امسال بیش از هزار و 500 بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی در سطح شهرستان دیّر بهعملآمده است گفت: در همین مدت نیز تعداد چهل مورد نمونهبرداری از مواد خوراکی مشکوک صورت گرفته که در ده مورد از آنها غیرقابلمصرف انسان تشخیص داده شد. وی با اشاره به اهمیت نظارت بر واحدهای نانوایی گفت: یکی از مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی که نقش مؤثری در تأمین و ارتقای سطح سلامت مردم دارد واحدهای نانوایی است که بهطور ویژه توسط بازرسان بهداشت محیط در قالب گشتهای مشترک و فردی مورد بازدید قرار میگیرند. رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر به میزان مواد خوراکی غیربهداشتی کشفشده در بازدید کارشناسان بهداشت محیط اشاره و اظهار کرد: طی هزار و 576 مورد بازدید کارشناسان بهداشت محیط درمجموع 292 کیلوگرم مواد خوراکی غیربهداشتی و تاریخ گذشته از چرخه مصرف خارج و معدوم شد. وی بابیان اینکه با افرادی که اقدام به عرضه مواد خوراکی غیربهداشتی میکنند بدون مماشات برخورد قانونی صورت میگیرد، گفت: طی بازدیدهای انجامشده تعداد هفده مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی که اصول و مقررات بهداشتی را رعایت نکردند به مراجع قضایی معرفی که پس از طی مراحل قانونی یک واحد نانوایی در شهر بردستان تعطیل شد. مهندس مقدس بابیان اینکه پنج تیم نظارتی در شهرستان دیر بهطور مستقیم کار نظارت و بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام میدهد، تصریح کرد: علاوه بر این، سامانه تلفنی 190 آماده دریافت شکایات و گزارشهای مردمی در خصوص مسایل و مشکلات بهداشتی میباشد. انتهای پیام/ ح.ن 3050 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 5 امرداد 1395