27 امرداد 1395رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: یکی از مؤثرترین راههای تأمین امنیت و سلامت غذا در جامعه ارتقای سطح فرهنگ و آموزش به مردم است. مهندس حسین دارابی در نشست هماندیشی با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان دشتستان در راستای تأمین سلامت چرخه مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی عرضهشده به مردم بر اساس برنامه منسجم و علمی فعالیت میکنند. این مقام مسئول اضافه کرد: شهرستان دشتستان به دلیل بالا بودن نمونههای غذایی و سموم کشاورزی نیاز مبرم دستگاه GCMASS )دستگاه سمشناسی) دارد. مهندس دارابی افزود: به دلیل گستردگی شبکه بهداشت و درمان دشتستان و پوشش گسترده مرکز بهداشتی و درمانی و خانه بهداشت،معاونت غذا و دارو در خصوص اختصاص یک حساب کاربری در سامانه ثبت تجهیزات پزشکی مساعدت کند. رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: با توجه به بالا بودن تعداد شرکتها و کارخانههای مواد غذایی و بهداشتی و همچنین شناخته شدن دشتستان بهعنوان قطب کشاورزی استان و 6 برابر شدن تعداد نمونههای آزمایشگاهی نسبت به سالهای گذشته، استقرار مدیریت غذا و دارو در شهرستان دشتستان نیاز است. معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این نشست گفت: با توجه به افزایش مکانهای عرضه گیاهان دارویی در کشور، وظیفه واحد امور دارویی این است که اگر چنین مکانهایی بر سر درب خود تابلو داروخانهدارند، بر اساس ضوابط قانونی برخورد شود. دکتر یحیی رضایی افزود: با توجه به حساسیت داروها و ارتباط مستقیم آن با سلامت مردم، بازدیدهای کیفی از داروخانههای سطح شهر و مراکز بهداشتی و درمانی بهصورت مستمر صورت میگیرد. مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تجهیز آزمایشگاه مواد غذایی و برگزاری دورههای بازآموزی و تکمیلی جهت توانمندسازی نیروهای انسانی در این واحد از اولویتهای معاونت غذا و دارو در بخش نظارت بر مواد غذایی میباشد. مهندس سوسن صدری افزود: واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت باید بازرسی از صنوف، جمعآوری و معدومسازی کالاهای قاچاق و غیربهداشتی را بهصورت مستمر و جدی پیگیری کند. انتهای پیام/ س.غ 3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 27 امرداد 1395