پیرو انجام اولین انتقال هوایی عضو پیوندی در کشور و عمل پیوند قلب از بیمار مرگ مغزی 14 ساله در بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر و تلاش تیم فراهم آوری پیوند برای پیوند آن به یک جوان نیازمند عضو در بیمارستان امام خمینی تهران، وزیر بهداشت در پیامی از همه تلاشگرانی که با انجام کار گروهی دقیق، موفق شدند زندگی و جانی دوباره را به یک جوان هدیه دهند، قدردانی کرد.
دکتر هاشمی در این پیام انجام نخستین انتقال هوایی عضو پیوندی در کشور را گشوده شدن دروازهای جدید و افقی سراسر نور بر روی نیازمندان به دریافت عضو عنوان کرد.
متن پیام وزیر بهداشت به شرح زیر است:
"به نام او که نامش دوا و یادش شفاست
باهمت بلند گروهی از تلاشگران حوزه سلامت، نخستین انتقال هوایی عضو پیوندی در کشور رقم خورد و پس از 47 سال، دروازهای جدید و افقی سراسر نور بر روی نیازمندان به دریافت عضو گشوده شد.
کلمات قاصرند از بیان آنچه در این عرصه روی میدهد و ترسیم عظمت آنچه بندگان خوب خدا از خود به یادگار میگذارند.
مهرماه 1395 اما در خاطر یکایک ما جاودان شد؛
روزی که شاهد یک کار گروهی دقیق و بینظیر بودیم؛ همراهی و تلاش پرسنل سازمان هواپیمایی کشوری، کادر پرواز، اعضای تیم فراهم دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و دانش و تجربه جراحان ایرانی، قلب یک بیمار مرگ مغزی را در قریب به هزار کیلومتر آنسوتر در سینه جوانی به تپش درآورد و زندگی و جانی دوباره به یک انسان بخشید.
بر خود لازم میدانم از تمام آنها که در این اقدام الهی سهمی داشتهاند، بهویژه جناب آقای دکتر ایازی، معاون محترم اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپاسگزاری کرده، توفیق روزافزون، سلامت و سربلندی برای این بزرگواران آرزو نمایم.
دکتر سید حسن هاشمی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
مهرماه 1395"
گفتنی است براساس هماهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مقرر گردید در سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر از خانواده های اهدا کننده عضو در سال ۱۳۹۵ به ویژه خانواده محمد جواد نظری نیا تقدیر شود.
انتهای پیام/ م.غ 1023
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation