در ابتدای این کارگاه مهندس حسین قائدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با ابراز تشکر از شرکت دانشجویان در این طرح گفت: طرح همتا یاران سلامت زمینهای برای ارتقا و توسعه فعالیتهای نوعدوستانه و مددرسانی است و دانشجویان با ارتباط مناسبی که باهم دانشگاهیها و هم سن و سالان خود برقرار میکنند در کاهش و رفع آسیبهای روانی و اجتماعی آنان مثمر ثمر خواهند بود.
رییس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز هدف از تشکیل گروه همتا یاران و برگزاری دوره آموزشی را پیشگیری از شیوع آسیبهای روانی اجتماعی و فعالسازی و مشارکت دانشجویان مستعد برای رفع یا کاهش آسیبهای روانی و اجتماعی عنوان کرد.
شهره شادمان فر افزود: گروه همتا یاران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راستای بخشنامه وزارت بهداشت در شهریورماه تشکیلشده که بر همین اساس اولین کارگاه آموزشی خود را نیز برگزار کرد.
در این کارگاه آموزشی دانشجویان با آئیننامه همتا یاران و علایم اختلالات سایکوتیک و نوروتیک و اختلالات شخصیت آشنا شدند.
انتاهی پیام/س.ر2050
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation