رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در این خصوص گفت: این جشنواره باهدف اشاعه و معرفی غذاهای سالم و مناسب برای گروههای مختلف سنی برگزار و بیش از 20 نوع غذای محلی و مختلف تهیه و در معرض دید قرار گرفت.
مهندس محمد بازیاری افزود: انتخاب گروهها غذایی، انتخاب نوع روغن مصرفی ،روش پخت و طعم و مزه و زیبایی ظاهری از ملاکهای ارزیابی غذاهای پختهشده توسط شرکتکنندگان بوده و بر همین اساس بهترین غذاها توسط کارشناس تغذیه شهرستان کنگان انتخاب و به شرکتکنندگان برتر جوایزی اهدا شد.
وی تصریح کرد: ترویج فرهنگ غذای سالم و بهویژه سنتی ،آشنایی با تجربیات و آموختههای دیگران و تنوع غذاهای اصیل ایرانی از دیگر اهداف این جشنواره بوده است.
گفتنی است در این جشنواره معاون سیاسی فرماندار کنگان، شورای اسلامی تمبک و رییس ، معاون و کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت قدس ، مسئول بهورزی شهرستان و دانش آموزان بهورزی نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/ م.س 3070