به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ فاطمه شریف افزود: به دلیل نقش حساس زن و موقعیت و جایگاه بسیار بااهمیت او در سلامت و سازندگی خانواده و جامعه، مراقبت و توجه به نیازهای تغذیهای، جسمی، روانی، اجتماعی و عاطفی و معنوی او نیز از اهمیت خاصی برخوردار است.
این کارشناس افزود: تغذیه سالم یکی از مهمترین و اساسیترین راه دستیابی بهسلامت جسم است بیتوجهی "زنان " به این موضوع، سلامت خانواده و جامعه را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی عنوان کرد: کمبود ویتامین D یکی از شایعترین نمونههای کمبود مواد مغذی در زنان میباشد که متأسفانه کمبود ویتامین D، اپیدمی خاموش است و بروز آن گاهی سالها و دهها سال به طول میانجامد.
کارشناس سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تصریح کرد: یکی از مشخصترین علایم کمبود ویتامین D بیماری استخوان موسوم به نرماستخوانی است که در کشورهای درحالتوسعه بسیار شایع است.
فاطمه شریف اظهار داشت: خستگی عمومی بدن، ضعف ماهیچهای و درد استخوانی که بیشتر در ساق پا و دندهها دیده میشود از نشانههای کمبود ویتامین D3 در بزرگسالان است.
کارشناس سلامت خانواده شبکه بهداشت گناوه افزود: تمامی زنان بايد ماهيانه يك دوز مكمل خوراکی ويتامين D حاوي 50 هزار واحد ويتامين (مگا دوز)، جهت پيشگيري از كمبود ويتامين D مصرف نمایند.
وی گفت: ویتامین D برای کنترل بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون بالا، کلسترول خون بالا، آرتریت روماتوئید، ضعف عضلانی، بیماری ام اس، آسم، برونشیت استفاده میشود.
فاطمه شریف اظهار کرد: ویتامین D برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهای خود ایمنی و پیشگیری از سرطان نیز استفاده میشود.
انتهای پیام/ م.ن 3080
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation