مهندس فرامرز صیادی در کارگاه آموزش طرح مبارزه با آلودگی شپش سر در مدارس شهرستان تنگستان افزود: مربیان مدرسه لازم است هنگام تشخیص و یافتن موارد آلودگی به «پدیکلوزیس» در مدارس نسبت به ارجاع موارد آلوده به مراکز خدمات جامع سلامت اقدام و رفتارهای پیشگیرانه را مدنظر قرار دهند.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح و کارگاههای آموزشی مربوطه بهمنظور ارتقای سلامت دانش آموزان و پیشگیری و کنترل آلودگی به «پدیکلوزیس» سر در مدارس شهری و روستایی میباشد و در همین راستا جهت ارتقای آگاهی والدین و دانش آموزان اقدام به چاپ و توزیع پوستر و بروشورهای آموزشی در سطح مدارس نمودهایم.
کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان بابیان اینکه یکهزارو 200 شامپوی «پرمترین» در مدارس شهرستان توزیعشده اظهار کرد: یکی از مهمترین راهکارهای اجرای مؤثر این طرح درگیر کردن فعال والدین، دانشآموزان، مربیان و اولیا مدرسه در زمینه آموزش و کنترل است.
مهندس فرامرز صیادی افزود: تاکنون تعامل خوبی بین آموزشوپرورش و شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان برای برخورد با پدیده «پدیکلوزیس» در سطح مدارس وجود داشته و امیدواریم با همکاری و همیاری همدیگر شاهد اجرای با دقت طرح و کاهش میزان آلودگی به شپش در سطح شهرستان باشیم.
بهمنظور اجرای طرح مبارزه با آلودگی شپش سر در مدارس شهرستان تنگستان، آموزش رابطین و مربیان سلامت آموزشوپرورش در قالب یک یکروزه در سالن اجتماعات آموزشوپرورش شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/ ح.د 3010