سلامت روان جامعه در گرو ارتقای خودمراقبتی و کمک‌های اولیه روان‌شناختی

15 آبان 1395
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: سرمایه‌گذاری بر ارتقای خودمراقبتی روانی و کمک‌های اولیه روان‌شناختی در لایه‌های جامعه از مؤلفه‌های اصلی سلامت است و نباید مورد غفلت واقع شود.

کلثوم سلیمانی در کارگاه آموزشی حمایت‌های روانی – اجتماعی در بلایا افزود: همان‌گونه که به‌سلامت جسمانی خود اهمیت می‌دهیم و با کوچک‌ترین علایم بیماری به پزشک مراجعه می‌کنیم، لازم است به حفظ سلامت روان خود نیز توجه داشته باشیم چراکه سلامت روان نیز به همان اندازه سلامت جسم و حتی بیشتر در زندگی ما تأثیرگذار و حایز اهمیت است.
وی تصریح کرد: در جریان وقوع بلایای طبیعی، آسیب‌های بهداشتی وارده به افراد مثل یک کوه عظیم یخ است که قسمت اعظم آن زیرآب قرار دارد و دیده نمی‌شود و مرگ و مجروحیت جسمانی در بخش‌های بیرونی آب قرارگرفته ولی معلولیت و عواقب روانی حوادث که گاهی تا پایان عمر باقی می‌ماند بدنه اصلی این کوه یخ را تشکیل می‌دهد که دیده نمی‌شود.
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان اظهار کرد: در اکثر مواقع آسیب‌های روانی مورد غفلت قرار می‌گیرد و این زخم‌های روانی گرچه پنهان هستند ولی موجب رنج و ناتوانی و افت کارکرد بسیاری از انسان‌ها می‌شوند ازاین‌رو برای تأمین سلامتی کامل افراد، لازم است علاوه بر توجه به‌سلامت جسمانی به کمک‌های روان‌شناختی به افراد نیز توجه داشته باشیم.
کلثوم سلیمانی افزود: شعار امسال هفته بهداشت روان "توجه به کمک‌های اولیه روان‌شناختی و تأمین سلامت روان برای همه" است و یکی از دلایل انتخاب این شعار، معطوف کردن توجه بیش‌ازپیش جوامع به اهمیت سلامت روان و لزوم کمک‌رسانی به افراد دچار اختلالات روانی است.
انتهای پیام/ ح.د- 3010


کلمات کلیدی:
سلامت.روان     کلثوم.سلیمانی     شبکه.بهداشت‌درمان.تنگستان    

تاریخ بروز رسانی:   15 آبان 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >