دکتر علی زکیزاده افزود: این طرح با مشارکت فعالانه اولیا، مربیان و دانش آموزان و با رویکرد افزایش آگاهی آنها در زمینه مراقبت از خود از آبان ماه جاری آغاز و تا بهمن ادامه دارد.
وی تصریح کرد: طرح مدارس مروج سلامت با نهادینه کردن فرهنگ خودمراقبتی و آموزش همسالان که منجر به توانمندسازی آنان در سالم زندگی و کار کردن و آموزش باکیفیت خواهد شد در سطح شهرستان گناوه در حال اجراست.
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: برای رسیدن به مدرسهای که ارتقادهنده سلامت است و از سوی شبکه مروج سلامت مینامیم، آگاهی، برنامهریزی، اجرا و ارزیابی برای موفقیت برنامه ضروری است.
کارشناس بهداشت مدارس، جوانان و نوجوانان شبکه بهداشت و درمان گناوه نیز گفت: مدارس مجری طرح مروج سلامت ازنظر وضعیت بهداشت محیط، بوفه سالم، برنامههای آموزشی اجراشده، وضعیت واکسیناسیون و مراقبت بهداشتی و پزشکی، فعالیت فیزیکی و تحرک بدنی دانش آموزان، سلامت کارکنان، مشارکت جامعه پیرامون در حل مشکلات بهداشتی، انجام مشاوره و سلامت روان دانش آموزان مورد ارزیابی و امتیازدهی قرار میگیرند.
زهره بهمیاری افزود: در این طرح مدارس منتخب بر اساس لیستهای ممیزی داخلی توسط مدیران مدارس و لیست های ممیزی خارجی توسط کارکنان بهداشتی تکمیل و ارزیابیشده و پس از جمعبندی، مدارسی که امتیاز ممیزی آنها 55 و بالاتر باشد دارای نشان مدارس مروج سلامت شده و به مدارس منتخب برحسب امتیاز یک تا پنج ستاره تعلق میگیرد.
انتهای پیام / م.ن 3080
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation