مهندس فرامرز صیادی افزود: آهن از مهمترین مواد مغذی برای ادامه حیات و اساسی ترین ماده اولیه برای ساخت گلبولهای قرمز خون است که در صورت دسترسی ناکافی به آن و تداوم این روند موجب کاهش ذخایر آهن بدن و در نهایت کم خونی و فقر آهن می شود.
وی گفت: باتوجه به اینکه فقر آهن کاهش یادگیری، خستگی زودرس، سرگیجه، کاهش توان کاری و مقاومت بدن و احتمال ابتلا به بیماریها را به دنبال دارد از اینرو چند سال است که این طرح در تمام مدارس دخترانه اجرا می شود.
مهندس صیادی در رابطه با نحوه مصرف قرص آهن نیز گفت: کلیه دختران مقطع اول ودوم متوسطه تحت پوشش برنامه آهن یاری هفتگی قراردارند وهر هفته یک عددقرص آهن طی دوره 4ماهه به هریک ازدانش آموزان داده می شودتامصرف نمایند.
کارشناس سلامت جوانان ومدارس با اشاره به اهمیت مصرف قرص آهن برای دختران گفت: اهمیت مصرف این قرص از دو جنبه تحصیلی و جنسیت حائز اهمیت است که در صورت مصرف قرص و کافی بودن میزان این عنصر در بدن ضمن تأثیر مثبت در یادگیری و موفقیت تحصیلی، در آینده زندگی دختران بهعنوان مادران فردا نقش مؤثری خواهد داشت.
وی درپایان توصیه نمود:دانش آموزان لازم است دربرنامه غذایی خود ازمواد غذایی غنی ازآهن استفاده نمایندکه این مواد شامل گوشت های کم چرب،ماهی،تخم مرغ،سبزیجاتی مانندجعفری واسفناج وحبوباتی مثل عدس ولوبیا استفاده نمایندوهمچنین ازمصرف دم کرده های گیاهی مثل چای یک ساعت قبل ودوساعت بعد ازغذا اجتناب نمایند.
انتهای پیام/ کدخبر- 3010