غلامحسین عارف آزاد در حاشیه بازدید علمی دانش آموزان از کارخانه تولید نوشیدنی میوهای اظهار داشت: زمانی که دانش آموزان از نزدیک با نحوه رعایت اصول بهداشت مواد غذایی در فرایند تولید کارخانهها آشنا شوند، حساسیت آنها در استفاده از مواد غذایی سالم افزایشیافته و باعث ارتقای سطح سلامت جامعه میشود.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان افزود: رعایت اصول بهداشتی در فرایند تولید کارخانه ازجمله بهداشت فردی کارگران، بهداشت محیط بخشهای مختلف بهویژه سالن تولید و بستهبندی و شرایط پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون محصولات بسیار مهم بوده و نیازمند نظارت مستمر کارشناسان نظارت بر مواد غذایی است.
وی تأکید کرد: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به تاریخ تولید و انقضاء و برچسب سازمان غذا و دارو (لوگوی سیب) بر روی محصولات دقت نمایند.
گفتنی است بازدید علمی مذکور با حضور مدیر و دانش آموزان آموزشگاه متوسطه اول پسرانه شهر اهرم از کارخانه نوشیدنی آبمیوه واقع در شهرستان تنگستان انجام شد.
انتهای پیام/ م.ا 3010