26 مهر 1396جشنواره غذاهای بومی محلی به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت زنان در شهر بنک کنگان برگزار شد. رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در حاشیه این جشنواره گفت: جشنواره غذاهای بومی و محلی فرصت مناسبی برای آشنایی خانوادهها با غذای سالم و برچیده شدن غذاهای فست فودی است. مهندس محمد بازیاری بابیان اینکه این جشنوارهها سبب احیا سنتها و انتقال آنها به نسلهای آینده میشود تصریح کرد: این جشنوارهها سبب ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و جلوگیری از شیوع انواع بیماریها مانند سرطان در بین افراد جامعه میشود. وی اضافه کرد: هدف از برگزاری اینچنین جشنوارههایی معرفی غذاهای سالم، شناساندن فرهنگ اقوام ایرانی به همدیگر، زنده نگهداشتن، تبادل و تداوم فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی است. رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان افزود: با توجه به استقبال بیشتر مردم از غذاهای بیرون بر و فست فودها کمتر کسی به دنبال غذاهای محلی و سنتی است و این نوع جشنوارهها برای الگوسازی نسل جوانان، مادران آینده، پرهیز از مصرف غذاهای بستهبندی و فست فود، تشویق به استفاده از محصولات کشاورزی ارگانیک در سفره و طبخ غذا مفید است. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز گفت: شیرینیها، غذاهای دریایی (میگو و ماهی) حلیم، ماهی شکم پر، پلیل (حلیم ماهی)، قلیه ماهی و میگو، رنگینک، لگیمات، حلوای انگشتپیچ ازجمله غذاهای طبخ شده و عرضهشده در این جشنواره بومی- محلی بوده است. ناهید کنگانی افزود: این غذاها دستپختی از بانوان شهر بنک و به مناسبت روز ملی سلامت زنان تهیه و عرضهشده که با استقبال بینظیر و پرشور زنان، مردان و علاقهمندان به غذاهای بومی- محلی همراه بود. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در خصوص معیارهای غذای سالم، اهمیت تنوع مواد غذایی مطالبی ارایه کرد. گفتنی است جشنواره غذاهای بومی محلی با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، رییس شورای شهر کنگان، ریس شورای شهر بنک، اعضای شهرداری بنک و کلیه پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت بنک برگزار شد. در پایان به 10 نفر از شرکتکنندگان هدایایی اهدا شد. انتهای پیام/ م.س 3070 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 26 مهر 1396