قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی:
ساخت مراکز خیریه در شهرستان‌ها از جمله اقدامات مفید مشارکت‌های اجتماعی است/ گزارش تصویری

4 اسفند 1397
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: در خصوص فعالیت‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در بحث سلامت اقدامات مؤثر و مفیدی در شهرستان‌های استان صورت گرفته که از آن جمله می‌توان به ساخت مراکز خیریه، مراکز بهداشتی درمانی و مراکز خدمات جامع سلامت اشاره کرد.

دکتر حسین دارابی در نشست با نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت افزود: مسائل مربوط به سلامت یک موضوع اجتماعی بوده و شاید نهفته در تمام فعالیت‌های حوزه سلامت باشد اما از آن جهت که فرصتی پیش‌آمده تا نگاهی ویژه به اجتماعی شدن سلامت شود بسیار ارزنده است.
وی تصریح کرد: حمایت طلبی و مشارکت‌های مردم در حوزه سلامت بایستی بیشتر در دستور کار قرار گیرد به نحوی که مشارکت مردم را جذب کرده و آن را برای تسهیل خدمت‌رسانی در حوزه سلامت به کار ببندیم.
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی عنوان داشت: هدف اجتماعی شدن سلامت، برقراری ارتباط بین سیاست‌گذاران سلامت و مردم و در جهت تسهیل فرایندهای مهم در زمینه تأمین و ارتقا سلامت جامعه است.
دکتر دارابی افزود: اعتقاد ما بر این است که در برخی مسائل، گروه‌های مختلف از مردم می‌توانند معضلات و مشکلات را به بهترین نحو به گوش سیاست‌گذاران سلامت رسانده تا به آنان در اجرای هر چه بهتر فعالیت‌ها کمک کنند.
وی تصریح کرد: اجتماعی شدن در همه حوزه‌های سلامت اعم از آموزش، بهداشت و پژوهش وجود داشته و همه باید با این محوریت حرکت کنند.
دکتر دارابی بیان داشت: در بحث پژوهشی نیز شاهد مشارکت افراد خیر در پروژه‌های بزرگ در سطح بین‌المللی هستیم که از این طریق مشکلات موجود در جامعه را مرتفع می‌کنند.
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور مشارکت‌های اجتماعی گفت: نشست با نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت در راستای بحث اجتماعی شدن سلامت بوده که بحثی علمی و با چهارچوب و اساس علمی است.
دکتر حیدر عزیزنژاد با اشاره به اینکه اینگونه نشست‌ها راه‌گشای بسیاری از معضلات حوزه سلامت در کشور است افزود: سازمان‌های مردم نهاد به هیچ‌وجه تابع شرایط ساختار سازمانی یا چارت ویژه‌ای نیستند.
وی تصریح کرد: این سازمان‌ها متشکل از نمایندگانی از گروه‌های مختلف مردم اعم از نمایندگان دانش‌آموزی، اصناف، مددجوهای سازمان‌های حمایتی، روحانیت و ائمه جمعه هستند که بر اساس طرز تفکرهای خاص به وجود آمده‌اند.
رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظام‌نامه استانی مدیریت سلامت همه‌جانبه در سال ۹۲ تصویب‌شده که دارای سه ضلع بوده و یکی از آن‌ها خانه مشارکت‌های مردمی سلامت است که در سال ۹۶ در استان بوشهر تشکیل‌شده است.
دکتر عیسی صفوی افزود: خانه مشارکت‌های سلامت مردمی متشکل از سمن‌ها و صنف‌ها هستند که استان بوشهر تنها استان در کشور است که خانه مشارکت‌های مردمی در تمامی شهرستان‌های آن تشکیل‌شده است.




انتهای پیام / م.ف ۱۰۲۴
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
نشست     مشارکت‌های.اجتماعی     دکتر.حسین.دارابی     دکتر.حیدر.عزیزنژاد     دکتر.عیسی.صفوی        

تاریخ بروز رسانی:   4 اسفند 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >