رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه:
مجلس عزا به تقسیم کرونا ختم شد

27 اسفند 1399
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: اغلب شرکت‌کنندگان در مراسم ختم در یکی از شهرهای شهرستان عسلویه، با ابتلا به کرونا مجلس را ترک کرده‌اند.

جاسم زارعی اضافه کرد: متأسفانه علیرغم همه توصیه‌ها باز هم شهروندان با حضور در مجالس عزا و عروسی و عدم رعایت توصیه‌های بهداشتی، سلامت خود و شهروندان را به خطر می‌اندازند.
زارعی ادامه داد: پس از اطلاع تیم رهگیر مرکز خدمات جامع سلامت مربوطه از ابتلای فردی که در مراسم ختم حضور داشته، اقدام به بررسی و انجام تست سریع از اطرافیان کردند که متأسفانه همگی به حضور در مراسم ختم اذعان داشتند.
وی حال عمومی مبتلایان را خوب توصیف کرد و اظهار داشت: متأسفانه با عادی انگاری عموم و عدم رعایت کامل شیوه‌نامه‌ها، هم‌اکنون وضعیت آبی شهرستان به زرد مبدل شده و در صورت ادامه اینگونه رفتارها، وضعیت نارنجی و حتی قرمز دور از انتظار نخواهد بود و به ‌ناچار حسب مصوبات ستاد کرونا، افراد سهل‌انگار اعم از صاحبان مراسم عروسی و عزا به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
این مقام مسئول اضافه کرد: گزارش‌هایی مبنی بر دعوتی‌های ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ نفری مراسم عقد و عروسی اوایل سال ۱۴۰۰ در برخی از شهرها و روستاها واصل‌شده است و این از مصادیق اقدام علیه بهداشت عمومی محسوب می‌شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه خاطرنشان کرد: انتظار ورود بیش از پیش مراجع قضایی و نیروی انتظامی داریم تا ان‌شاءالله از بروز فجایع در سطح شهرستان پیشگیری شود و از همه شهروندان تقاضا داریم از حضور در دورهمی‌ها و اماکن شلوغ خودداری نمایند و در صورت اضطرار، حضور صرفاً با رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک باشد.
انتهای پیام/م.ک- 3090
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

کلمات کلیدی:
کرونا.ویروس     مراسم.ختم     رئیس     جاسم.زارعی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.عسلویه    

تاریخ بروز رسانی:   27 اسفند 1399

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >