به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئیفرد در نشستی که در فرمانداری دشتستان با حضور سازمانهای مسئول در این طرح برگزار شد افزود: متأسفانه اطلاعات مربوط به ارتقاء سلامت روان و افزایش دانش مردم در خصوص وضعیت سلامت روان در سازمانهای مربوط مرتبط نیستند و موازی کارهای زیادی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: بر همین اساس، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری اداره کل بهزیستی و اداره کار رفته و تعاون اجتماعی، کمیته امداد و معاونت اجتماعی سپاه طرحی برای ارتقا و بهبود سلامت استان طرحریزی کردند که از شهرستان دشتستان آغاز شد.
دکتر برجوئیفرد گفت: در این راه استفاده از کسانی که خود قبلاً درگیر افسردگی و یا سایر بیماریهای اعصاب و روان، میتواند بسیار کارگشا باشد.
مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: موضع سلامت روان فقط به دانشگاه علوم پزشکی ارتباط ندارد و تمامی سازمانها باید وظیفه خود را در این مسیر انجام بدهند.
دکتر فاطمه اکبری زاده افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای عدالت در دسترسی به خدمات سلامت روان، از سالها پیش در مراکز خدمات جامع سلامت خود روانشناس مستقر کرده است.
وی افزود: هر فردی که دچار اختلال روانی میشود، افراد خانواده نیز دچار مشکلاتی میشوند.
دکتر اکبری زاده خاطرنشان کرد: امیدواریم با آغاز و اجرای این طرح بتوانیم شاخصهای سلامت روان جامعه را نسبت به گذشته ارتقاء داده و امید به زندگی را افزایش و از عواقبی همچون خودکشی جلوگیری کنیم.
با اجرای این طرح از ظرفیتهای سازمانهای مرتبط استفاده خواهد شد.
انتهای پیام/ م.ب 2020
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید