آئدس

17 آذر 1400
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: خشکاندن آب‌های راکد و غیرقابل نفوذ کردن مخازن آب در پیشگیری از تکثیر پشه آئدس مؤثر است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: خشکاندن آب‌های راکد و غیرقابل نفوذ کردن مخازن آب در پیشگیری از تکثیر پشه آئدس مؤثر است.

کارشناس بیماری‌های منتقله توسط ناقلین؛ انجام مراقبت‌های صحیح حشره‌شناسی می‌تواند به کشف پشه ناقل بیماری آئدس کمک کند
کارشناس اداره بیماری‌های منتقله توسط ناقلین مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: پشه آئدس مهاجم می‌تواند بیماری‌های دانگ، زیکا و چیکونگونیا را انتقال دهد، انجام مراقبت صحیح حشره‌شناسی می‌تواند در صورت ورود پشه ناقل، باعث کشف سریع بیماری شود.

در مورد پشه آئدس چه می‌دانیم؟
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از مهمترین ناقلین در جهان، پشه آئدس است که باعث انتقال بیماری‌های دنگی، چیکونگونیا، فیلاریازیس لنفاتیک، تب دره ریفت، تب زرد و زیکا می‌شود.

با حضور 5 دانشگاه کشور در بوشهر برگزار شد؛ کارگاه مقابله با حشره مهاجم آئدس
کارگاه دوروزه تدوین برنامه عملیاتی مقابله با حشره مهاجم آئدس با حضور 5 دانشگاه جنوب و جنوب غرب کشور در بوشهر برگزار شد.