آنژیوگرافی

8 آذر 1402
شمارش معکوس برای بهره‌برداری از دومین دستگاه آنژیوگرافی استان بوشهر
رییس بیمارستان قلب بوشهر گفت: با ورود و استقرار دستگاه جدید آنژیوگرافی در بیمارستان قلب بوشهر، شمارش معکوس برای بهره‌برداری از دومین دستگاه آنژیوگرافی استان بوشهر آغاز شد.

30 آذر 1401
در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۱ صورت گرفت؛ ارائه خدمات درمانی به بیش از ۷۰۰۰ بیمار در بیمارستان قلب بوشهر
رئیس مرکز آموزش درمانی قلب بوشهر گفت: در شش‌ماهه نخست سال جاری به ۷ هزار و ۶۷۰ بیمار مراجعه‌کننده به بیمارستان قلب بوشهر خدمات درمانی ارائه شد.

متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آنژیوگرافی روشی تشخیصی و آنژیوپلاستی روشی درمانی برای بیماری‌های قلبی عروقی و مغزی است
متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آنژیوگرافی یک روش تشخیصی و آنژیوپلاستی یک روش درمانی برای بیماری‌های قلبی عروقی و مغزی است.

با پزشکان و پرستاران مجرب؛ آنژیوگرافی عروق همه اندام‌ها و اعضای بدن در بیمارستان قلب بوشهر انجام می‌شود
مسئول بخش آنژیوگرافی بیمارستان قلب بوشهر گفت: در بیمارستان قلب بوشهر انجام عمل آنژیوگرافی عروق برای همه اندام‌ها و اعضای بدن امکان‌پذیر است.

سی تی آنژیوگرافی از بافت ریه در رادیولوژی بیمارستان دیلم انجام شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) شهرستان دیلم، برای اولین بار سی تی آنژیوگرافی از بافت ریه توسط متخصصین جوان و پرتلاش رادیولوژی و جراح عمومی بیمارستان دیلم انجام شد.

به مناسبت دهه مبارک فجر؛ دومین دستگاه آنژیوگرافی بوشهر به بهره‌برداری رسید/ گزارش تصویری
دومین دستگاه آنژیوگرافی بوشهر که به روش مشارکت اقتصادی تجهیز شده، در دهه مبارک فجر توسط استاندار بوشهر افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

9 دی 1396
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دومین آنژیوگرافی استان راه‌اندازی خواهد شد/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دومین آنژیوگرافی استان در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی خواهد شد.

دومین دستگاه پیشرفته آنژیوگرافی وارد استان بوشهر شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ورود دومین دستگاه پیشرفته آنژیوگرافی با هزینه‌ای بیش از 40 میلیارد ریال عصر امروز جمعه به استان بوشهر خبر داد.