استارتاپ.ویکند

رویدادهای راهکار و استارتاپ ویکند، برای حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم ضروری است/ گزارش تصویری
دبیر علمی رویداد کشوری "راهکار " گفت: برگزاری رویدادهایی نظیر راهکار و استارتاپ ویکند برای ایجاد و تقویت روحیه و مهارت‌های کار گروهی و حل مساله در میان دانشجویان و دانش‌آموختگان برای حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم ضروری است.

رویداد استارتاپ ویکند سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رقم خورد/ گزارش تصویری
رویداد استارتاپ ویکند سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عصر چهارشنبه با حضور دانشجویانی از سراسر کشور آغاز شد و به مدت سه روز ادامه دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: همایش‌هایی مانند استارتاپ ویکند سلامت، بازیابی گوهره‌ گم‌شده‌ای به نام خلاقیت است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ویژگی همایش‌هایی مانند استارتاپ ویکند بازیابی گوهره‌ گم‌شده‌ای به نام خلاقیت است که برای جهش‌های بزرگ در زندگی و پیشرفت‌های علمی بسیار تأثیرگذار است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مسیر پیشرفت کشور از شاهراه علم، فناوری و خلاقیت می‌گذرد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مسیری که برای پیشرفت کشور ترسیم‌شده است از شاهراه علم، فناوری و خلاقیت می‌گذرد و کسانی آینده را رقم خواهند زد که در این مسیر گام بردارند.