اعتباربخشی

22 دی 1400
سرپرست تیم ارزیابی و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رسالت اعتباربخشی ارائه خدمات درمانی ایمن، به‌موقع و اثربخش به بیماران و مراجعین بیمارستانی است.

13 آذر 1398
با حضور تیم اعتبار بخشی وزارت بهداشت در بوشهر؛ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارزیابی شد/ گزارش تصویری
رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تیم ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در استان بوشهر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را مورد ارزیابی قرار داد.

سرپرست تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت در بوشهر: اعتباربخشی فرصتی برای ارتقای سلامت است
سرپرست تیم ارزیابی ارزیابی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت گفت: اعتباربخشی فرصتی در جهت ارتقای نقاط مثبت و از بین بردن نقاط ضعف و در نتیجه ارتقای سلامت است.

بازدید تیم ارزیاب تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر
تیم ارزیاب تیم ارزیابی اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر بازدید کردند.

اعتباربخشی آموزشی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر انجام شد
ارزشیابی و اعتباربخشی آموزشی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر توسط ارزیابان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شد.

بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر موفق به کسب درجه‌یک کیفی بیمارستانی کشور شد
بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر امسال نیز مانند سال گذشته موفق به اخذ درجه‌یک کیفی بیمارستانی کشور از طرف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شد.