اورژانس.پیش.بیمارستانی

15 فروردين 1403
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ دو هزار و ۸۱۹ مأموریت اورژانسی در ایام نوروز امسال در استان بوشهر انجام شد
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دو هزار و ۸۱۹ مأموریت اورژانسی در ایام نوروز امسال در استان بوشهر انجام شد.

15 فروردين 1403
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ روزهای پرکار و فعال اورژانس هوایی در چهارمین عملیات نوروزی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بالگرد اورژانس، جهت انتقال بیمار آقای ۵۳ ساله از خارک به بوشهر، برای بار چهارم در این نوروز به پرواز درآمد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۱۴ مصدوم در اثر بازی با مواد آتش‌زا در استان بوشهر تاکنون
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعداد مصدومان حاصل از برگزاری آیین چهارشنبه‌سوری از روز گذشته تا صبح امروز در این استان به ۱۴ نفر رسیده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح امداد نوروزی از ۲۴ اسفندماه سال جاری تا چهاردهم فروردین ۱۴۰۳ در استان بوشهر اجرا می‌شود
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح امداد نوروزی از ۲۴ اسفندماه سال جاری تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در استان بوشهر اجرا می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ رتبه برتر کارگروه پدافند غیرعامل در استان به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رسید
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رتبه برتر کارگروه پدافند غیرعامل در استان به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رسید.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی بوشهر: دو برادر موتورسوار توسط گروه پزشکی اورژانس بوشهر نجات یافتند
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از نجات دو برادر موتورسوار توسط تکنسین‌های اورژانس شهرستان بوشهر در مهرماه سال جاری خبر داد.

19 تير 1402
تلاش قهرمانانه تیم اورژانس در بوشهر؛ بیمار در حالت ایست قلبی-تنفسی به زندگی بازگشت
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر گفت: با تلاش قهرمانانه تیم اورژانس در بوشهر بیمار در حالت ایست قلبی-تنفسی به زندگی بازگشت.

19 فروردين 1402
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خبر داد؛ پاسخگویی به ۱۲۲ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ بوشهر در یک سال
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از پاسخگویی به ۱۲۲ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ بوشهر در یک سال گذشته خبر داد.

9 شهريور 1401
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: اولین رویداد ملی ایده‌های فن‌آورانه در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی در بوشهر برگزار می‌شود.

9 شهريور 1401
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر: رضایتمندی مردم و تعامل با سایر دستگاه‌ها در اولویت اورژانس استان بوشهر است
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: رضایتمندی مردم و تعامل با سایر دستگاه‌ها در اولویت اورژانس استان بوشهر است.

7 شهريور 1401
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آمادگی در پاسخ به حوادث و بحران‌ها یک ضرورت است
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آمادگی در پاسخ به حوادث و بحران‌ها یک ضرورت است.

14 فروردين 1400
تا صبح ۱۴ فروردین؛ اورژانس استان بوشهر هزار و ۸۲۷ مأموریت انجام داد/ افزایش ۶ درصدی مأموریت‌های اورژانس
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از انجام هزار و ۸۲۷ مأموریت تا صبح ۱۴ فروردین توسط اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر خبر داد.