اورژانس.۱۱۵

14 فروردين 1400
تا صبح ۱۴ فروردین؛ اورژانس استان بوشهر هزار و ۸۲۷ مأموریت انجام داد/ افزایش ۶ درصدی مأموریت‌های اورژانس
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از انجام هزار و ۸۲۷ مأموریت تا صبح ۱۴ فروردین توسط اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر خبر داد.

رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر: آئین چهارشنبه‌سوری در استان بوشهر ۱۱ مصدوم برجای گذاشت/ افزایش ۱۸۰ درصدی مصدومین
رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر با بیان اینکه از اول اسفند تاکنون تعداد کل حادثه دیدگان آئین چهارشنبه سوری در این استان ۱۷ نفر اعلام شده گفت: شمار مصدومان برگزاری آئین چهارشنبه‌سوری از روز گذشته تا صبح امروز (چهارشنبه) نیز در این استان ۱۱ نفر است.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خبر داد: صد و بیست هزار تماس با ۱۱۵ استان بوشهر در یک سال گذشته
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: از ابتدای سال تاکنون صد و بیست هزار تماس با ۱۱۵ استان بوشهر گرفته‌شده است.